Pengemudi Bus Konya Metropolitan Kanggo Tuku

konya buyuksehir bis bakal nggawe tuku soforu
konya buyuksehir bis bakal nggawe tuku soforu

Kotamadya Metropolitan Konya kanggo ngawula ing Konya Konya Hizmetleri A.Ş. Pelamar sing pengin ditrapake kudu ditrapake kanthi pribadi dening 13 Desember 2019.

Calon sing pengin nglamar driver bus biasane paling ora lulusan sekolah dhasar, dene pelamar kudu paling ora 13 Desember 2019 nganti 17.00 ing Akçeşme Mah. Piri Esat Cad. Ora: 23 Karatay / Konya.

Aplikasi driver driver Konya

Calon pengin nglamar; kasunyatan manawa dheweke nate ngladeni layanan militer saka segi status militer, 22 / 05 / 2003 tanggal lan undang-undang tenaga kerja 4857 no. tanpa prasangka ora ana penyakit mental sing bisa nyegah dheweke nglanjutake pakaryan tanpa prejudis karo syarat-syarat Pasal 5, ora nindakake tindak kriminal marang keamanan negara sanajan dheweke amnesti, pelacuran, serangan seksual, eksploitasi seksual bocah-bocah, pelacuran paksa, tumindak nglanggar kekebalan seksual, serangan seksual, pelecehan seksual. manufaktur lan perdagangan obatan utawa stimulan, netepake organisasi kanggo nindakake tumindak kadurjanan, ora ditukum amarga tumindak riba, mula durung diproses kanthi alesan amarga alkohol, obat-obatan lan alasan sing padha, dadi cocog karo fisik lan spiritual kanggo nggarap driver. sadurunge durung diproses kanthi alasan, obat-obatan, lan sapiturute, paling ora duwe lisensi driver kelas X EUMX taunan EN (30 kudu ditampa sadurunge tanggal 3 tanggal Desember), SRC-14 utawa SRC-2016 sertifikat kudu duwe sertipikat psikoteknik sing bener, ora ana ing umur 1, ora luwih tuwa tinimbang 2, lan paling ora dadi lulusan sekolah dhasar ing tanggal aplikasi.

Pelamar sing memenuhi syarat ing ndhuwur kudu ngirim dokumen sing dibutuhake kanggo aplikasi. : www.iskur.gov.tr bisa dipikolehi saka kaca pengadaan umum eksternal.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar