Langkah Konkrit sing bakal dijupuk kanggo Proyek Sistem Rail Sakarya

langkah-langkah konkrit bakal ditindakake kanggo proyek sistem sakarya
langkah-langkah konkrit bakal ditindakake kanggo proyek sistem sakarya

Langkah Konkrit sing bakal dijupuk kanggo Sakarya System Rail Rail Sakarya; Walikota Ekrem Yüce ketemu karo Profesor transport Mustafa Ilıcalı lan ujar: "Kita kerja keras kanggo njupuk langkah konkrit babagan sistem rel. Kita ngerti dheweke kerja kanggo bidang transportasi. Dr. Aku matur nuwun kanggo Ilıcalı kanggo dhukungan lan sumbangan. Muga-muga sistem ril sing bakal ditindakake ing transportasi bakal dadi tonggak anyar kanggo Sakarya. " Ing rapat sing dianakake ing AKOM Dr. Ilıcalı nggawe presentasi babagan sistem 'AGT Metro'.

Walikota Metropolitan Sakarya Ekrem Yüce, Direktur Departemen Pengangkutan Universitas Istanbul Commerce lan mantan Wakil Profesor. Dr. Mustafa Ilıcalı ketemu karo. Ing rapat sing dianakake ing AKOM Dr. Sistem transportasi ilıcalı. Presiden Yüce nyatakake yen lagi nggarap teken kanggo sistem rel sing bakal dadi titik tol ing transportasi Sakarya.

Proposal metro AGT

temonan ing Turki related kanggo sektor transportasi penting banget yen informasi bab sistem, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ujar, AG Pengenalan AGT Metro, sing dikenal ing saindenging jagad, ing Bursa, Afyon lan Kayseri ing Sakarya bakal nggawa kesenangan lalu lintas sing apik. Kauntungan paling gedhe saka sistem metro AGT yaiku nduwe struktur konstruksi sing cepet banget. Kapabilitas pendakian sing dhuwur nggampangake nggunakake topografi lereng, struktur gerbong sing sempit kanthi maneuverabilitas dhuwur sing cocog karo transportasi kutha sing ana, tanpa gangguan lan getaran, biaya operasi sing murah, mlebu kendharaan aman, risiko kacilakan nol lan energi bisa dianyari kanggo lingkungan karo sistem subway AGT menyang ngarep ngundakake. Muga-muga sistem iki bakal kepenak ing kutha kasebut nalika transportasi ing Sakarya, ”ujare.

Langkah konkrit bakal ditindakake ing sistem ril

Sawise presentasi kasebut, Presiden Ekrem Yüce ujar, "Kita nggarap proyek anyar sing bakal digawa menyang kutha. Ing babagan iki, Direktur Pengangkutan Universitas Istanbul Commerce Prof. Dr. Kita ketemu karo Mustafa Ilıcalı. Kita kerja keras kanggo njupuk langkah-langkah konkrit babagan sistem rel. Kita ana ing pemikiran lan panginten ngerteni perkara sing paling apik lan sing bener. Kita ngerti dheweke kerja kanggo bidang transportasi. Dr. Aku matur nuwun kanggo Ilıcalı kanggo dhukungan lan sumbangan. Muga-muga sistem ril sing bakal ditindakake ing transportasi bakal dadi tonggak anyar kanggo Sakarya. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar