Layanan Nggampangake Urip saka TCDD

Hubungi Ali langsung
Hubungi Ali langsung

Tulisan Manajer TCDD Ali İhsan Uygun kanthi irah-irahan Layanan Layanan Leren Urip Luwih Saka TCDD Ra diterbitake ing majalah Desember ing majalah Raillife.

THIRD WORKS OF TCDD GENERAL MANAGER UYGUN

Kanggo TCDD, kita isih nilar taun liyane sing wis rampung cukup aktif, aktif lan bangga. Proyek nasional lan internasional penting sing diluncurake ing 2019 bakal ditepungi minangka tonggak penting kanggo nggawe organisasi kita dadi merek saindenging jagad.

Nalika ngrancang masa depan kita, kita fokus ing kegiatan P&P lan ngupayakake ngasilake paling apik kanggo ril kanthi pendekatan inovatif. Nggunakake sumber daya nasional ing proses iki mesthine.

Direktorat Operasi Pusat Riset lan Teknologi Railway (DATEM), Kardemir, Karabuk Iron and Steel Industry and Trade Inc., Universitas Karabuk, Universitas Atılım, TUBITAK kanthi kerjasama R&D proyek sing penting sing wis kita lakoni. Saben taun sadurunge N Barang Barang Domestik Minggu X sing dirayakake ing 12-18 Desember, ril, sing diprodhuksi sacara total dening domestik lan rasio kekerasan wis ditambah karo proses termal TCDD sing dipatenake, bakal nambah nyandhang pakean ing kurva radius sempit (mbengkongake) kanthi kaping 3. Kasunyatan manawa ril iki bakal nyuda biaya pangopènan rel masa depan minangka conto apik kanggo nilai ditambah sing diwenehake karo pendekatan domestik lan nasional.

Salah sawijining tugas sing paling penting yaiku supaya urip luwih gampang kanggo warga cacat kita sing ngatasi kabeh kesulitan. Kita ngluncurake Service Tabel Oranye ing stasiun 13, sing bakal ngidini penumpang cacat nampa pitulung sadurunge lan sawise lelungan ing "World Day of Disabled". Saiki, wong cacat sing teka ing stasiun lan stasiun kita ngandhani ...

Duwe trip apik bebarengan lan pengin sukses.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar