Jadwal Sepur Adapazarı Pendik Tambah

layanan sepur adapazari pendik tambah
layanan sepur adapazari pendik tambah

Jadwal Sepur Adapazarı Pendik Tambah; Cacahe penerbangan ing garis Adapazarı-İzmit-Pendik, ing ngendi penerbangan 8 saben dina digawe saben dina, tambah dina wiwit saiki. Ana bakal plancongan bebarengan 10 antarane Adapazarı lan Pendik kaya saiki.

Sepur pertama saka Adapazarı bakal diwiwiti ing 05.50 lan bakal rampung ing Pendik sawise mandheg ing stasiun Mithatpaşa, Arifiye, Sapanca, ,zmit, Derince, Yarımca, Hereke lan Gebze. Saka Adapazari tekan Pendik, sepur bakal lunga saben dina ing 05.50, 07.00, 13.05, 14.30 lan 18.50. Saka arah Pendik menyang Adapazarı, wektu mandheg sepur ditemtokake minangka 08.11, 10.50, 16.35, 18.35 lan 21.15.

Jam Pangkat saka Izmit

Wektu budhal sepur Adapazarı-Pendik saka Izmit wis diatur kaya dina iki (Minggu):

Arah menyang Adapazarı: 09.06-11.46-17.32-19.32-22.17
Kanggo Istanbul: 06.34-07.48-13.49-15.14-19.35

Stasiun ing ngendi Sepur Island Express mandheg lan metu

Stasiun Adapazari, Mithatpasa, Arifiye, Sapanca, Buyukderbent, Kosekoy, Izmit YHT, Derince YHT, Yarimca YHT, Hereke YTH, Gebze, Cayirova, Tuzla, Shipyard, Istanbul (Pendik)

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar