TÜBİTAK Institut Metrologi Nasional bakal nganakake staf

TÜBİTAK Institut Metrologi Nasional bakal nganakake staf
TÜBİTAK Institut Metrologi Nasional bakal nganakake staf

Pengumuman rekrutmen personil TUBITAK diterbitake tanggal 09 Desember. Pelamar bakal bisa nggawe aplikasi kanthi publikasi ngumumake. Aplikasi menyang unit TUBITAK UME kudu dikirim dening 2019 Desember 30 paling anyar.

Aplikasi menyang deklarasi sing relevan dibutuhake kanggo didaptar menyang Sistem Aplikasi Proyek liwat situs web resmi TÜBİTAK. (Nalika nggawe CV kanggo aplikasi kasebut, kabeh dokumen sing dibutuhake kudu ditambahake menyang sistem sacara elektronik lan aplikasi kudu digawe kanthi milih kode referensi). Aplikasi ora bakal ditampa kajaba aplikasi sing digawe liwat Sistem Aplikasi Proyek.

Jumlah Unsur: 12
Tanggal Rilis resmi: 09.12.2019
Tanggepan aplikasi: 30.12.2019

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

1 Komentar

  1. Hai apik banget, aku ora duwe basa ing kuping iki, kuping iki ora bakal ngobrol babagan maca pendengaran cacat Aku duwe iki aku ora duwe wulan 11 ora mbebayani aku ora duwe dhuwit aku sumpah 4.350 Aku duwe utang. Aku duwe omah nyewa iki aku duwe bocah-bocah wadon umur 15 sekolah ora duwe dhuwit utang sumpah aku ora mangan sumpah nol oow aku ora bapakku ora ngetrapake iki aku kerja eskişehir cara hacettepe universitas beytepe kampus cafeteria pencucian pencuci pinggan aku nduwe lawang kerja 01.01.2006 wis metu iki 31.03.2018 duwe iki aku ora menehi petugas staf kenapa kowe ngomong sing aku pensiun gaji 1.640 TL Aku duwe omah sewa Sewa 1.150 TL iki aku ora duwe pakaryan omah langsung sapa sing ujar iki aku duwe sekolah sekolah tinggi aku duwe dhuwit menehi sampeyan kenapa kowe ngomong sapa sing duwe edan mbebayani aku ora ngerti yen sampeyan wis ngresiki Aku telpon whaatsapp 0534 021 7405 ok

komentar