Manajer IETT Ngrungokake Masalah Masalah Publik Public Private

manajer iett ngrungokake masalah sofor bis umum pribadi
manajer iett ngrungokake masalah sofor bis umum pribadi

Rapat pertama manajer IETT lan driver sing kerja ing Bus Public Private dianakaké ing IETT Kagithane Garage. Pembalap 100 nerangake masalah driver lan manajer IETT sing nyathet.

Bus Public Private minangka subjek sing sering diadu babagan transportasi umum ing Istanbul. Saka kualitas kendharaan nganti luwih resik, sandhangan nganti tumindake sopan kanggo nampa akeh keluhan babagan Bus Public (ÖHÖ) nggulungake IETT.

Pesenan Walikota Metropolitan Istanbul, Ekrem Imamoglu, utamane kanggo ngrungokake masalah aduan pertama, keputusan kasebut ditindakake kanggo ngatur rapat karo pembalap.

Pisanan rapat kasebut ditindakake ing IETT Kağıthane Fasilitas. Manajer IETT lan pembalap 100 ÖHO sing kumpul karo dewan konferensi. Présidén Departemen IETT Erol Ayartepe, diwiwiti kanthi pidato pambuka, ngandharake panemu kanthi njupuk mikropon siji-siji.

Keluhan prioritas pembalap yaiku kanggo penumpang sing ora duwe kertu. "Kanthi eling ing kertu wong liya, kertu kudu ditemokake cara sing gampang kanggo mbatalake, warga lan pembalap ora kudu diadhepi" minangka salah sawijining masalah sing pinunjul.

Pembalap Public Public Bus ujar manawa kesadaran masarakat penumpang kudu dipesthekake nganggo film promosi sing disiapake. Ana chauffeur ujar, "Kita duwe penumpang sing pengin metu saka lawang ngarep lan metu saka lawang ngarep.

Salah sawijining masalah sing ditimbulake pembalap yaiku warga negara sambat ing Alo 153 Line kakehan. Keluhan minangka akibat saka paukuman sing akeh ditulis kanggo wong-wong mau, para pengadu, para keluhan, kayata foto utawa video kudu dijaluk bukti, ujare.

Pembalap liyane ujar, minib Supir minibus, sing pengin aku ngunekake sungu lan metu saka stasiun, bisa ngeluh babagan aku kanthi nelpon Alo 153 ing ngarepku nalika penumpang lagi numpak bis. "

Ing patemon kasebut, sing udakara luwih saka rong jam, para pembalap diwenehi angket manawa ora nulis jenenge. Panjaluk sing kasebut ing rapat-rapat lan jawaban kanggo pitakonan sing rinci ing survey bakal disusun dadi laporan. Selaras karo laporan iki, IETT bakal njlentrehake langkah-langkah sing bakal ditindakake kanggo ningkatake Bus Public Private.

Rapat karo pembalap bakal diulang maneh ing interval biasa, menehi kesempatan kanggo nerangake masalah kabeh driver Public Private lan kanggo nuntut panjaluk warga.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar