Ora Ana Langkah Mbalik ing Proyek Mobil Kabel Kartepe

ora mundur maneh ing proyek mobil kabel kartepe
ora mundur maneh ing proyek mobil kabel kartepe

Mustafa Kocaman, Walikota Kotepe Kartepe, nemoni kepala kepala 32 ing balai patemon kotamadya. Walikota Kocaman T Proyek ropeway sing arep dibangun ing Derbent yaiku proyek sing wis dikelola lan ora luput nganti pirang-pirang taun. Kita ngadeg kanthi tliti. Mungkasi kontrak kasebut minangka langkah penting ing proses iki amarga ora netepi syarat karo perusahaan sing wis ana. "

Mustafa Kocaman, Walikota Kotepe Kartepe, ketemu karo wakil-wakil walikota, manajer unit, Hüseyin Türker, Presiden Asosiasi Mukhtars Kartepe, lan kepala sekolah 32. Walikota ing rapat sing dianakake ing bale rapat Munisipalitas Kartepe Walikota Kocaman, nalika menehi informasi babagan pakaryan sing ditindakake ing saindenging Kartepe, ngrungokake panjaluk lan panjaluk.

Walikota Kocaman mangsuli pitakon babagan Ropeway Project: Kita ora bakal nimbang menehi lan mundur. Proses terus kaya sing sampeyan ngerti. Ing wektu sadurunge, kita mungkasi kontrak amarga tenderer ora bisa miwiti karya pambangunan sanajan ana wektu tambahan. Malah iki minangka langkah penting kanggo proses terus. Tim teknis kita terus mlaku kanthi cepet. Aku bakal nglaporake sampeyan nalika proses terus maju. Aku pengin teka urip sanalika sampeyan seneng ”. Ing pungkasaning rapat kasebut, diiringi simit lan teh, muhtars nuduhake kekarepan lan saran lan matur nuwun marang Mayor Kocaman.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar