Bukak Pasar Otomatis ing Garasi Lawas Manisa

pasar otomatis mbukak bakal ditetepake ing garasi lawas manisa
pasar otomatis mbukak bakal ditetepake ing garasi lawas manisa

Open Auto Market bakal diadegake ing Manisa Old Garage; MANULAŞ, anak perusahaan saka Manisa Metropolitan Municipality, nyatakake yen Garasi Lama bakal ditetepake dina Minggu nalika jam 08.00-17.00.

Ing pratelan sing digawe MANULAŞ babagan pasar mobil mbukak sing bakal ditetepake ing Eski Garaj, pasar Manisa Old Garage Open Auto kanthi kapasitas kendaraan 500 bakal mbukak ing antarane jam 08.00-17.00 ing dina Minggu. Ora bakal entuk biaya mlebu kanggo mobil lan kendharaan komersial ing minggu pisanan lan biaya simbolis bakal dikenani biaya minggu. Pasar Otomatis Garasi Manisa Lawas Piranti MANULAŞ A.Ş., anak perusahaan saka Manisa Metropolitan Municipality. bakal dilakokno dening. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar