Latihan Komunikasi Cacat kanggo driver driver Umum ing Kocaeli

pelatih driver kanggo wong cacat
pelatih driver kanggo wong cacat

Latihan Komunikasi Cacat kanggo driver driver Umum ing Kocaeli; Pengangkutan ParkPark lan pembalap transportasi umum Perbandaran Mocopolitan Kocaeli terus nambah kesadaran marang para staf. Ing jero ruang lingkup iki, latihan Ulaşım P Driver-OKU dilatih kanggo driver TransportationPark lan pembalap transportasi umum.

KOMUNIKASI PASSENGER GOLONGAN DIDANGGIH

Kocaeli Metropolitan Munisipalitas Dinas Pengangkutan lan Manajemen Lintas Cabang Pengawas Pengawas Unit PengangkutanParkPark terus nglatih para pengunjung lan kesadaran para pengangkut transportasi umum. Nganti iki, para driver diwenehi latihan supaya bisa ngerteni wong-wong sing cacat lan komunikasi tanpa cacat. Erkan Aydemir, Pakar Latihan, menehi pelatihan 'Komunikasi Penumpang Pencat' sing dianakake ing Pusat Masyarakat Sipil.

TUJUAN GAMPIRAN ING DIDANGAN

Latihan komunikasi penumpang Sürücü, sing diwenehake supaya bisa nambah hubungan antara driver lan penumpang kanthi cara sing positif lan nggawe kesadaran, diterusake sedina. Latihan kasebut bakal diwenehake ing kelompok wong 30 lan bakal diwenehake marang kabeh pembalap ing saindenging kutha. Ing pelatih, ing ngendi kabeh jinis informasi teknis diwenehake, masalah sing ana gandhengane karo cara ngobati penumpang sing ora duwe kabisan uga dibahas. Iki ngarahake para driver supaya tumindak kanggo wong cacat lan nambah kesadaran kanggo wong cacat.

LATIHAN

Ing latihan 'komunikasi penumpang cacat pembalap', topik kayata cacat, jinis cacat, lan komunikasi sing ora dikepungake karo wong sing dipatèni. Pelatihan kasebut uga menehi solusi kanggo masalah sing dialami wong-wong sing cacat ing transportasi umum lan umum. TransportationPark lan pembalap transportasi umum dilaporake babagan komunikasi penumpang sing dipatèni uga standar lan sopan kerja, sopan lan latihan hukum lalu lintas, tingkah laku lan psikologi, teknik nyopir aman lan ekonomi, sepindah lan penyakit.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar