Samsun Sivas Railway Line New Development!

pembangunan anyar ing garis alur jalur samsun
pembangunan anyar ing garis alur jalur samsun

Samsun Metropolitan Munisipalitas kanggo peringatan TCDD: 'Lalu lintas kutha dikunci' Samsun Metropolitan Municipality, Samsun - Sivas Railway line Ilkadim Ataturk Bulvari Junction Crossing Kılıçdede Junction Crossing bakal nyebabake lalu lintas gedhe ing lalu lintas kutha, nemokake solusi darurat kanggo nemokake TCDD 4. Dheweke ngirim surat menyang Direktorat Daerah.

378 kilometer Samsun-Sivas (Thick) Railway line 30 rampung ing September 1931. 29 September 2015 tanggal pembaruan amarga transportasi tertutup lan campur tangan ing 4 campur tangan sanajan rong taun tundha ing Samsun-Sivas Railway sawise drive test ing ngarep minggu bakal diwiwiti. Ana perbaikan penting sadurunge wiwitan tes drive. Samsun Metropolitan Municipality, Samsun - Sivas Railway line İlkadım distrik Atatürk Boulevard Kılıçdede Junction Nglintasi nyebrang sepur bakal ndadékaké pamblokiran utama ing lalu lintas kutha, TCDD 4. Dheweke ngirim surat menyang Direktorat Daerah.

GAMPANG KANGGO BABUNG

Samsun Municipality Metropolitan, TCDD 4. Artikel Direktorat 2 tanggal 2019 tanggal, Samsun-Sivas Railroads kanthi pambukaan lalu lintas nalika nyebrang Kılıçdede ujar lalu lintas kutha bakal macet. Bukaan gapura, lalu lintas dalan paling optimal 2 menit, ing skenario normal 3, -4 menit, jumlah kereta api lan gerbang mundhak yen jumlah menit 6-8 bakal dipotong, ujar manawa ora mungkin kutha.

LOKAL LOKAL LOKAL

Sekretaris Jenderal Kabupaten Metropolitan Samsun, Ilhan Bayram ing surat sing dikirimake saka tandha tangane, "Yen kesimpen sepur Kılıçdede Junction, lalu lintas dalan gedhe kudu ngenteni ing antarane 2 lan 4 menit" kanthi negesake "Ing kasus iki, Boulevard Ataturk mundur Junction Junction, Muhittin Ozkefeli Boulevard Istiklal Street, ' kilitlen bakal dikunci ing sadawane dalan, utamane sajrone jam puncak ing pusat kutha dikira nyebabake lalu lintas akeh ”ujare.

Bakal Nimbulake MASALAH NGAPAL KULIT

Artikel kasebut uga nyatakake yen "Yen ana sepur sing ngliwati saben liyane, bakal nemoni masalah sing luwih gedhe kanggo ngunci lalu lintas kendaraan roda lan bakal ana blokiran ing zona wektu liya nalika akhir minggu nalika pusat blanja lan situs industri sithik. demiryolu Bisa wae tingkat sepur lan nyebrang sepur bakal ora mungkin yen beban lalu lintas saya mundhak saya mundhak, lan lalu lintas sepur bakal saya tambah kanthi introduksi baris menyang pusat logistik. "

UNDER UTAWA OVERPASS

Minangka solusi permanen saka Samsun Metropolitan Munisipalitas, ı Kanggo njamin nyebrang tanpa gangguan karo simpang multi-level (underpass utawa overpass), ngetrapake sistem multi-level (under or overpass) kanggo njamin nyebrang tanpa gangguan sing ora bakal nyegah sirkulasi lalu lintas pusat blanja lan situs industri cilik s negesake kebutuhan.

RESULUSAN AKSIP INGIN

Samsun Metropolitan Munisipal ing artikel, solusi pungkasan nganti wektu mlebu ing solusi sing bakal mengaruhi transportasi kutha paling ora, utawa ing wektu lalu lintas abot, paling ora menit 2 lalu lintas dalan kanggo ngganggu penerbangan sepur sing pengin digawe.

samsunhabertv

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar