Pengarepan ing Adventure Express Vangölü apik!

pengarepan ing petualangan ekspres vangolu
pengarepan ing petualangan ekspres vangolu

Ngulandara Vangölü Express, sing diwiwiti ing Januari taun sadurunge, terus tanpa kendhat sajrone taun. Van, minangka titik pungkasan saka petualangan, wis dadi titik mandeg kanggo wong sing seneng lelungan kanthi sejarah, kaendahan lan alam. Interrail kang teka bebarengan kanggo miwiti klompok saka wong enom wis thukul liwat wektu tim Turki lan dadi kondhang tengen Turkey. Sawise Wetan Wétan, para nom-noman sing lunga menyang Vangölü Express teka ing Van padha kumpul taun.

Şehrivan NewspaperMiturut warta saka Meral Yildiz; Ngulandara Vangölü Express, sing diwiwiti ing Januari taun sadurunge, terus tanpa kendhat sajrone taun. Van, minangka titik pungkasan saka petualangan, dadi papan sing paling sering lelungan karo sejarah lan kaendahan lan alam. Interrail kang teka bebarengan kanggo miwiti klompok saka wong enom wis thukul liwat wektu tim Turki lan dadi kondhang tengen Turkey. Sawise Wetan Wétan, para nom-noman sing lunga menyang Vangölü Express teka ing Van padha kumpul taun. Akhire, taun kepungkur iki dianakaké ing Van in Turkey ing September Gezginfest saindhenging donya lan atusan ewu beda nilai saka pecandu alam lan travel wong enom teka Van. Nalika tekan musim salju, para Vanls pengin Vangölü Express dadi tugu pariwisata maneh. Iki dititikake yen Van bakal dadi kutha sing paling disenengi ing turisme musim dingin kanthi minat sing tambah ing Vangölü Express.

2017 minangka ekspresi ekspres sing anyar sing ditemokake ing Lake Van Express, perjalanan kasebut diwiwiti ing petualangan Tatvan'a ibukutha sing dadi fokus para turis ing saindenging taun ing macem-macem musim. Mungkin dalan menyang negara sampeyan, mungkin papan anyar kanggo njelajah, bisa uga penasaran ing Timur utawa mung kanggo lelungan. Van Lake Express nawakake lelungan kanggo lelungan. Apa sampeyan lagi lungguh utawa lungguh, sampeyan bisa ndeleng wedhus-wedhus ing gunung lan krungu swarane, tangi menyang srengenge lan tonton alam sing saya suwe saya ngombe kopi, Anatolia minangka perjalanan sing apik banget sing katon sadurunge mata kaya album foto. Vangölü Express, sing dadi agenda sajrone taun 2017, luwih disenengi utamane ing wulan musim salju. Vangölü Express, sing menehi wektu sing ora bisa dilupakan kanggo para penumpang kanthi tampilan sing apik banget, bakal terus nampi turis taun iki. Utamane, pariwisata Vanlı pengin arus turis menyang Van karo Vangölü Express tinimbang wong Iran sing jumlahé mudhun ing musim dingin. Pariwisata wisata van kanthi pambukaan musim mangsa kudu ditindakake supaya Van maneh dadi kutha sing disenengi, ujare.

TUNÇDEMİR: Kita NATE INGKANG, utamane ING BULAN

Ngomong koran sing relevan, turis pariwisata Abdullah Tunçdemir, 2 ngluncurake Vangölü Express taun kepungkur, teka agenda maneh kanggo ngupayakake nambah kasenengan anyar kanggo Van, tambah dheweke. 2 taun kepungkur dening sekelompok nom-noman sing dadi Vangölü Express Van saiki nambah semangat kanggo Tunçdemir ujar, utamane ing musim musim dingin nambah minat ing sepur. Ç Supaya bisa mbuwang musim salju, kita butuh Ekspres Vangölü. Kita kudu nggawa Vangölü Express menyang agenda kaya Timur Express kanthi terus nambah jumlah gerbong. Kabutuhan kasebut, utamane ing wulan sing mati. Kita butuh Vangölü Express akeh supaya bisa urip ing pariwis mangsa

"VAN LAKE HENTS KABUPATEN"

Beyaz Ekspres Lake Danau minangka salah sawijining pariwisata Van kanggo kita. Malah kaya ngapa jenenge nggawe kesan. Rute sing diliwati saka Ankara nganti tekan Van, utamane ing mangsa; Kasunyatan manawa ngliwati Keban, Elazığ, Bingöl lan Muş nawakake tampilan pos. Iki minangka pemandangan sing bisa ditindakake kanthi lengkap. Tujuan utama kita mesthi bakal ngenalake kaendahan ing Van, nanging nganti sepur kasebut lunga menyang Ankara lan tekan Tatvan, iki dadi pemandangan sing akeh kaendahan ing pirang-pirang kutha. Saliyane iki, gambar ing kene dikenalake luwih akeh lan ngrambah wong akeh liwat interaksi wong liwat akun media sosial

"Bilangan KANGGO MUDAH DIGUNAKAN lan GAMPIRAN YANG DITUKUR ING HAK

Nyariosaken aksesibilitas minangka faktor sing paling penting kanggo pariwisata, Beyaz nyatakake jumlah penerbangan menyang Lake Van Express kudu ditambah lan ujar: ler Apa sing kudu ditindakake nalika iki, minangka pratelan sing dakwiwiti sadurunge; jumlah penerbangan kudu ditambahake, jumlah gerbong kudu ditambah lan dipromosekake. Ngelingi pesawat iku larang, sepurane pancen alternatif sing murah banget lan apik. Kanggo nggunakake iki, mesthine, rong dina seminggu ora cukup kanggo kita. Faktor paling gedhe ing pariwisata yaiku aksesibilitas. Panggonan kasebut apik banget nanging yen sampeyan ora entuk, mula ora ana regane lan makna. Aksesibilitas penting. Utamane nalika musim dingin, ana penurunan penerbangan. Kadhangkala, pesawat uga bisa dibatalake amarga kahanan cuaca ing wilayah ing wilayah kasebut. Menawi mekaten, kreta minangka sarana transportasi lan pariwisata. Iki kudu ditliti kanthi cara sing diatur supaya kudu digawe ing jumlah penerbangan lan dina. L Dheweke nambah.

25 HOUR JOURNEY

Ana papat jinis gerbong ing Van Lake Express, padha karo ekspres liyane: Pulman, Tutup, Tutup lan Makan Malam. Gerbang Pulman dirancang minangka kursi tunggal ing sisih siji lan kursi kaping pindho ing sisih liya kaya bus antar-kacir. Sampeyan bisa njupuk kéwan karo sampeyan kanthi mbayar sepira rega tiket ing Pulman, minangka bagean mung kanggo ditampa. Gerbang iki umume digunakake kanggo jarak sing luwih cendhek amarga mbutuhake jam 25 ing antarane Ankara lan Bitlis. Kanggo bagean iki, 2018 dibayar saben wong kanggo taun 47.

PELUANG KANGGO ING WIS TAYAK

Gerbang sepur sing paling nyaman yaiku gerbong turu. Gerbang sepur sing paling nyaman, sing duwe kamar kompartual pindho lan kamar tidur siji. Amarga wagon minangka gerbong sing paling disenengi, kalebu kulkas mini, meja soket lan sink, sing pengin lelungan ing gerbong iki kudu tuku tiket sadurunge. Cocog kanggo pasangan, mobil nawakake kulo sepi. Ing kompartemen loro, wong siji kudu mbayar lira 2018 kanggo taun 75 lan kanggo kompartemen wong siji sampeyan kudu mbayar lira 91. Lan jinis gerbong sampeyan mung bisa nggunakake bagian saka lelungan sampeyan; gerbong Nalika luwe, sampeyan bisa ngunjungi gerbong kanggo jajanan, omben-omben, dhaharan. Wagon nedha bengi, minangka pilihan sing apik kanggo lelungan dawa, kalebu tabel kanthi kursi 4. Lan amarga ora ana ing jinis ruangan, nawakake lingkungan sing wiyar lan sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng tampilan kasebut ing windows.

KOMUNITAS LAKSANA VAN LAKE

Stasiun pertama saka lelungan kasebut yaiku Ankara, nanging amarga kerja-kerja ndandani sepur sing terus dilanjutake, sepur kasebut dijupuk saka stasiun Irmak, sing sajam lagi adoh saka Ankara. Sampeyan bisa lunga kanthi dhewe yen sampeyan pengin, sampeyan bisa tekan Irmak kanthi layanan sing budhal ing 1. Minangka wayah awan ing sepur yaiku nalika awan, sampeyan bisa miwiti ndeleng pemandangan sanalika sampeyan wis numpak sepur. Minangka prelu turu lan ngendhokke ing wayah wengi amarga sampeyan ora bakal entuk kasempatan kanggo ndeleng pemandangan ing wayah wengi lan sampeyan kudu turu ing wayah wengi supaya bisa ndeleng lampu esuk lan srengenge. Kajaba iku, nalika sampeyan numpak sepur kanggo njelajah kabupaten kasebut, sampeyan bakal cocog karo sing luwih apik.

VANGOLU EXPRES NGANGGO MACAPEN WARNA

Ankara, Irmak, Yahşihan, Kırıkkale, Bişıh, Çerikli, Sekili, Yerköy, Caferli, Şefaatli, Sarıkent, Karasenir, Kanlıca, Yenifakılı, Himmetdede, Boğazköprü, Kayseri, Sarıoğlan, Karaöz, Kandel, Struktur, Sivas, Taslidere, Bostankaya, Yenikangal, Cetinkaya, Demiriz, Akcamagara, Akgedik, Hekimhan, Malatya, Battalgazi, Euphrates, Kussarayi, Pinarli, Baskil, Kindness, Yolcati, Elazig, Yurt, Caglar, Muratbagi, Ekerek, Suveren, Muda, Crane, Nurik, Solhan, Kale, Mus, Hotaksu, Rahova lan Tatvan.

TRAVEL 25 HOURS

Babagan 10-15 taun kepungkur, sepur kasebut ora adil lan luar biasa, para penumpang kanthi resmi nandhang sangsara. Wiwit ora ana pembatasan beban ing kereta, wong milih lelungan ing wektu kasebut lan bahan sing digawa nganggo bungkus mrodhuksi ambune ing kereta. Saiki, sepur iki digunakake kanggo kesenengan lan nyaman banget. Lelungan kanthi kereta karo Doğu Ekspres digawe owah-owahan sing beda-beda sing dikawruhi. Yen tiket lan kabeh ancang-ancang wis rampung, 25 ngenteni sampeyan kanggo lelungan sedina-dina. Ing lelampahan jangka panjang, sampeyan bisa mangan dhewe nalika sampeyan lagi luwe kanthi mangan wagon. Kars populer maneh karo wong enom sing lelungan ing trip iki, kang lagi kang diatur ing Turki lan ing saindhenging donya kanggo digawe kanggo Van karo preparation saka wong enom.

60 IS GEGURITAN, STOP!

Tuesdays lan Minggu sepur sing pindhah saka Ankara, arep liwat stasiun 60 lengkap: River, Yahşihan, Kırıkkale, Balışıh, Çerikli, wangun, Yerkoy, Caferli, Şefaatli, Sarıkent, Karasek punika, Kanlıca, Yenifakılı, Himmetdede. Boğazköprü, Kayseri, Sarıoğlan, Karaöz saka Yeniçubuk, İhsanl ing Sarkisla, Han, Gözmen, Bedirli, Kalin, Struktur, Sivas, Taşlıdere, Bostankaya, Yenikangal, Cetinkaya, Demiriz Akçamağar kanggo, Akgedik, Hekimhan, Malatya, Battalgazi Efrat, Kuşsara saka Spring, Baskil, Compassion, Yolçatı. Elazig, Yurt, Caglar, Muratbagi, Palu, Beyhan, Ekerek, Suveren, Genc, ​​Pike, Nurik, Solhan, Kale, Mus, Hotaksu, Rahova lan Tatvan. Aja mikir yen Van Lake Express wis ditipu lan pindhah menyang Van amarga lelungan pungkasan ing distrik Tatvan Bitlis. Tatvan pungkasan periode titian pungkasan mbeta penumpang, sanadyan paling ngedika masalah karo paling gedhé montor barang Ferry Turki, utawa ing 20 bisa ngliwati saben bis ing Van.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar