Perusahaan merek ing Rusia

perusahaan pengiriman saka rusia
perusahaan pengiriman saka rusia

Sanajan pirang-pirang bentuk transportasi bisa kelingan nalika ngangkut transportasi, cara transportasi sing utama yaiku transportasi dalan nganggo truk. Perusahaan kita wis nindakake kegiatan transportasi truk domestik lan internasional ing pirang-pirang propinsi negara kita pirang-pirang taun suwene. Perusahaan kita aktif nggarap kabeh 81 ing negara kita lan nindakake karya sing efektif ing kabeh Eropa, Asia lan negara-negara Timur Tengah ing transportasi internasional. Perusahaan kita, sing minangka salah sawijining negara sing aktif ing transportasi internasional, bisa nyedhiyakake layanan transportasi sing cukup kanthi kendharaan kendaraan kanthi ekspor lan ngimpor.

Negara kita uga melu kegiatan logistik Pengiriman menyang rusia Perusahaan kita minangka salah sawijining perusahaan langka sing bisa nyedhiyakake layanan transportasi lengkap lan sebagean karo trak plate Turki lan manca lan nawakake layanan pangiriman lengkap menyang kabeh kutha Rusia, ibukutha Moskow, lan layanan pangiriman khusus kanggo transportasi sebagean.

Perusahaan kita, sing kalebu organisasi langka sing nindakake macem-macem bisnis transportasi internasional kanthi sertifikat otoritas transportasi kargo, kertu laporan truk lan asuransi cmr, uga menehi layanan gratis kanggo para pelanggan ing wilayah kayata transportasi tol, transportasi transportasi lan transportasi kontainer. Amarga watesan kendharaan kendaraan Turki ing transportasi Rusia, jumlah dokumen sing winates wis entek ing wektu sing cendhak, mula kudu transportasi karo truk plate manca. Perusahaan kita bisa ngatur kendharaan cukup kanggo nutupi celah iki karo truk plate Rusia sing wis nyambung karo agensi ing Rusia.

sing serves minangka layanan transportasi trep kanggo transportasi barang kanthi peraturan dalan wis mlebu proyek apik cantik baris Mersin Turkey-Rusia Transport logistics, wis digawe jeneng kanggo dhewe ing akeh proyèk ing kreta kang. Perusahaan pengiriman ing Rusia Perusahaan kita, sing uga duwe judhul perusahaan logistik sing paling disenengi, nanggapi kabeh panjaluk transportasi ditulis lan lisan saka para pelanggan ing wektu paling cendhak kanthi tim operasi sing berpengalaman nggarap pemahaman 7 / 24. nawakake.

Warta: Mehmet Ali BAL
Feed News: Konya Pengangkutan

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar