Tetep Sepur Kacepetan Dhuwur Anyar ing Ankara

pesawat sepur kacepetan dhuwur anyar nganti tekan ankara
pesawat sepur kacepetan dhuwur anyar nganti tekan ankara

Iyla Kanthi komisen pesawat sepur, sing nomer loro direncanakake dikirim ing wulan iki, direncanakake kanggo nambah jumlah penumpang YHT saben dina saka 22 dadi udakara 2020 ewu ing 30 lan sekitar 2021 ewu ing 40. "

12 YHT pertama ing Jerman, 04 tekan Ankara tanggal 2019,

TCDD Transport Inc. General Manager dening duta dipimpin déning Kamuran presiden printer, pisanan YHT 14 November Jerman Setel ditampa ing upacara ing tanduran Siemens ing Düsseldorf, 02 ngrangsukin Turki Kapitan Andreevo tapel wates nyebrang ing Desember.

Sawise ngliwati Marmaray, Kocaeli, Eskişehir lan banjur tekan Stasion Ankara Marshall bakal diwiwiti kanthi ngrampungake prosedur adat kabentuk YHT.

Sawise drive test, garis endi wae sing ditetepake YHT kanggo dilaksanakake ing wulan Febuari 2020 bakal dibatalake ing dina-dina sing bakal teka kanthi persetujuan Cahit Turhan, Menteri transportasi lan Infrastruktur.

Industri Adat uga nyumbang

Set YHT, sing bakal menehi lelungan nyaman kanggo warga, diprodhuksi teknologi paling anyar. 90 persen saka pesawat digawe saka bahan daur ulang, diprodhuksi dening lima perusahaan Turki operasi ing Turki padha digunakake 8 pribumi.

Braille kanggo wong cacat

Sepur sepur wis dirancang minangka "arak ramah dipatèni kanthi perlu lan kalebu 2 kursi luang lan huruf Braille kanggo penumpang cacat penglihatan. Ana uga ramp lan angkat cacat kanggo sepur pesawat.

Gerbang 300 dumunung ing pesawat sepur sing bisa tekan kilometer 8 saben jam. Kapasitas sepur 483 sepur, kapasitas penumpang 12 telung srengenge pondok bisnis lokal bakal dadi.

Kajaba kanggo pondok iki, divisi bisnis duwe kapasitas penumpang 2 sing total ing susunan 1 ditambah 45 lenggahan.

Pangan lan omben-omben sing panas lan adhem bakal adol ing restoran kasebut kanthi kapasitas penumpang 32.

Penumpang saben dina bakal tekan 2020 ewu ing 30

Ana soket lan soket USB ing set, sing uga duwe akses internet lan sistem hiburan sing ora cocog sing cocog kanggo ponsel lan tablet.

Kanthi komisen pesawat sepur, sing nomer loro ngrancang bakal dikirim ing wulan iki, jumlah penumpang saben dinane, yaiku 22 ewu, direncanakake ditambah karo 2020 ewu ing 30 lan sekitar 2021 ewu ing 40.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar