Polisi Martir Serdar Gökbayrak Overpass dibukak

polisi martir serdar gokbayrak ust gapura dibukak maneh kanggo layanan maneh
polisi martir serdar gokbayrak ust gapura dibukak maneh kanggo layanan maneh

Gerbang Kocaeli Izmit Umuttepe Kampus B ing ngarep Polisi Martir Serdar Gökbayrak Overpass sajrone wulan-wulan pungkasan sing ana kerusakan amarga kerja ndandani kacilakan kendaraan, dirampungake dening Metropolitan Munisipalitas. Bagean sing rusak banget saiki wis dipindhah menyang bengkel sing bakal didandani sawise kerja wengi dening tim Metropolitan. Tim kasebut nglumpukake bagean ndandani kanthi nggawa menyang area overpass. Overpass ing kampus Umuttepe wis digawe supaya para pejalan kaki bisa lolos kanthi aman lan mbukak layanan.

KONEKTOR KULITAN ELEKUSUR DAN WALKING

Nindakake babagan bagean overpass sing rusak, Jurusan Ilmu Ilmu Ilmu Umum, ing awak utama platform ing endi pejalan kaki mlaku ing platform sing ngasilake landasan tartan sing ora diluncurake. Overhaul dibukak kanggo nggunakake tim warga Departemen Ilmu, elevator lan terus ndandani eskalator. Sawise rampung ndandani, elevator lan eskalator kasedhiya kanggo warga.

Jembatan Kaki Kayu Dibangun ing Xnumx

Kocaeli Metropolitan Municipality dibangun jembatan pejalan kaki ing 2016 ing Kocaeli University Umuttepe Kampus supaya njamin para siswa aman sing aman ing dalan. Sisih rusak Martyr Polisi Serdar Gökbayrak, sing ditutup kanggo lalu lintas pejalan kaki amarga kacilakan ing wulan-wulan kepungkur, didandani ing bengkel lan dipasang maneh. Warga lan siswa kanthi aman bisa nglintasi maneh kanthi nggunakake overpass.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar