Walikota Altay nggawe statement babagan Konya Metro lan investasi liyane

presiden altay konya subway lan investasi liyane nggawe statement
presiden altay konya subway lan investasi liyane nggawe statement

Walikota Konya Metropolitan Konya Ugur Ibrahim Altay, ketemu karo anggota pers ing Konya nggawe evaluasi agenda.

Ugur Ibrahim Altay, Walikota Konya Metropolitan Konya, ketemu karo wakil organisasi pers lokal lan nasional ing kutha kasebut lan ngevaluasi agenda kasebut. Kuthamadya World Association Co-Ketua Konya lan Turki iku wigati banget dideleng saka perwakilan saka negesaken Presiden Altai, Konya Metro, Ardıçlı TOKI, ngandika bab investasi penting kanggo Konya minangka Situs anyar industri.

Seljuk Convention Center in program diatur Ngandika ing Walikota Ugur Ibrahim Altay, Amerika World Union of Komunitas Kutha lan Pemerintah Local Association (UCLG), recalling kapilih Co-kursi saka tugas, iku arang banget penting ing syarat-syarat perwakilan ing Turki lan Konya ngandika.

Kita nyekseni realisasi impen ing Konya

Walikota Altay, sing nggawe pernyataan babagan status investasi paling anyar ing Konya, ujar manawa nyekseni kasunyatane impen Konya kanthi tender subway. Ing prapatan ing Fatih Street lan Kışla Street, wong 10 ewu wong ing jejere gimnasium 30 ewu meter persegi saka konstruksi utama wiwit nggarap Presiden Altay, "karya 21.1 kilometer dawa bakal dadi tahap pertama ing stasiun 22. Tender minangka investasi umum paling gedhe ing Konya. 1 milyar 190 yuta Euros bakal nandur modhal. Ngelingi yen Konya-Ankara YHT minangka investasi 1 milyar dolar, kita ngerti sejatine pentinge kerja kanggo Konya. Pakaryan dijadwalake bakal rampung ing taun 4. Pembelian kendaraan ditindakake dening Konya Metropolitan Konya. Ing wektu pungkasan, kabeh kendharaan kendharaan Konya bakal ditindakake dening Kementerian transportasi lan infrastruktur. "

TRAFFIC ALTERNATIVE TIGA PIRANG Anyar

Walikota Altay negesake yen dheweke kepengin ngrampungake proses kasebut kanthi cepet kanthi menehi kesulitan sing nyenengake kanggo Konya sajrone proses konstruksi Metro lan ujar, "Kita uga ngarepake sawetara pangerten saka masarakat Konya. Amarga masalah sementara bakal muncul kanggo solusi permanen. Nalika iku, karya expropriation ditindakake kanggo mbukak telung dalan anyar ing Karatay, Meram lan Seljuks kanggo nggampangake lalu lintas. Jalan Sultan Abdulhamid Khan, Jalan Celaleddin Karatay lan Street Ismail Ketenci bakal mbukak telung dalan alternatif kanggo nggawe rencana anyar. Ing 2023, kita bakal miwiti nggunakake Konya Metro. Muga-muga bakal migunani kanggo kutha kita ”.

KONYA bakal dadi LAMAN WEB INDUSTRI

Walikota Altay nglanjutake ucapan kanthi nuduhake kemajuan sing penting ing transportasi Industri Lawas lan Industri Karatay: Ing jalur iki, warga 2 bin 776 nggawe aplikasi awal lan istilah pambayaran lan meter persegi ing toko kasebut ditemtokake. Ing wulan pungkasan, TOKI miwiti nampa aplikasi resmi liwat bank. Warga 2 bin 473 resmi ndhaptar. Warga 303 sing wis didaftar sadurunge ora ndhaptar. Dheweke diwenehi wektu tambahan minggu 1 lan warga 100 njaluk luwih akeh. 8 Persentase Langkah penting kanggo mesthekake yen kabeh hak kepemilikan diduweni dening perusahaan ing wilayah ing endi Eski Sanayi lan Karatay Sanayi bakal pindhah. Muga-muga karya konstruksi bakal diwiwiti ing musim semi. Muga-muga sampeyan bakal mbangun industri sing bakal nggawa pedagang ing wektu sing cendhak

Konstruk saka 1057 RUMAH ING ARDIÇLI PROVIDES Luwih cepet

Walikota Altay nyatakake yen wis ngetrapake salah sawijining janji. "Ana panjaluk sing luar biasa babagan omah sosial ing Konya. Minangka asil saka rundingan karo TOKI, para pamilik omah 1.057 ing Ardıçlı dikenali. Sawijining tender digawe sepisanan ing Konya ing Zona Perusahaan Diwangun kanthi klompok warga, wong cacat, pensiunan, martir, randha, bocah-bocah yatim lan para veteran amarga omah sosial. Konstruksi omah 1.057 saiki wis ditindakake. Konstruksi mlaku-mlaku kanthi cepet. Kita ora duwe kesempatan kanggo netepake dhasar kanggo apa sing ditindakake. Amarga akeh permintaan, proyek omah 1.000 kapindho terus. Muga-muga TOKI bakal nerusake operasi omah ing 1.000 kapindho ing wilayah Ardıçlı. Kutha sing dibangun kanthi sekolah, masjid lan wilayah sosial. Aku pengin iki dadi mupangat kanggo kutha kita ”.

KITA NAMPI SEMUA KANGGO TINDAK

Konya uga ana ing persiapan penting ing dina iki, sing negesake Presiden Altay, 746. Ing program Upacara Peringatan Internasional Vuslat, Konya bakal dadi pengunjung atusan ewu pengunjung saka saindenging jagad, minangka Metropolitan, dheweke wis nggawe kabeh jinis persiapan, lan upacara pambukaan ing Desember 7 Menteri Lingkungan lan Urbanisasi Institusi Murat, Menteri Budaya lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy lan Menteri Kesehatan Fahrettin Koca nyatakake yen dheweke bakal melu.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar