Kunjungan pertama Presiden Türk-İş Atalay ing TÜVASAŞ

presiden bisnis turk sepisanan ngunjungi tuvasasa
presiden bisnis turk sepisanan ngunjungi tuvasasa

Presiden Türk-İş Ergün Atalay, 23. Rapat Umum biasa dianakaké sawise neng kapisan zaman anyar ing Turki Wagon Industry Corporation TÜVASAŞ.

Presiden ATALAY ketemu karo wakil pekerja lan wakil perdagangan sing kerja ing TÜVASAŞ lan nggawe statement ing kene.

"20 ISTERI JUTUP"

Nyariosaken manawa upah minimal wonten ing komunitas 20 yuta, Presiden TÜRK-İŞ Ergün ATALAY ngendika, "Mata-mata masyarakat ana ing kita; 51 ing sisih siji, 49 ing sisih siji. Sampeyan ngomong babagan siji lan liyane njupuk. Aku ora pengin menutup, tho. Aku bisa nindakake apa wae kanthi tanpa muput, mecah, ngenyek. Aku tekan omahku dina kanggo nemoni kowe, njaluk teh lan lunga. Aku wis ujar babagan gaji minimal, pratelanku kanthi resmi 2 bin 578 biaya regane. Yen ing ngisor iki tokoh, kita ora bakal ana ing meja, aku ngucapake dina iki. Dina 20 yuta uneg-uneg upah minimum ing Turki. Muga-muga kita bakal ketemu ing titik sing kita sebut, lan kita bakal mlebu ing prekara manawa wong seneng.

"LET WE LET WE LIVE ??

ATALAY ngaku yen para pengusaha ujar yen bakal ngilangi pekerja yen upah minimal. Aku mesthi ujar, ayo menehi dhuwit kanggo nyoba bulan 1 utawa bulan 2; Yen padha mari, kabeh kudu mati. Paling ora wong sing ujar iki kurang dhuwit, kita bakal menehi paling apik yen ora ujar masalah. Ayo aku ndeleng nang endi wae, ayo nutup dhuwit iki, kalebu aku, ”ujare.

Sak riko; Wakil Pengurus Umum TÜVASAŞ Yakup KARABAĞ, Turgut KÖKSAL, Ali Kozal, TÜRK-İŞ Perwakilan Perwakilan Daerah Sakarya Cemal YAMAN, Sekretaris Cithakan Railway-İş Uni Sakarya Muammer GÜNEŞ lan buruh melu.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar