Rencana Strategic Saluran Istanbul Ngumumake

Channel Istanbul
Channel Istanbul

Rencana Strategic Kanal Istanbul Diumumake; Kementerian Pengangkutan ngumumake rencana kanggo ngrampungake persen 2023 proyek Kanal Istanbul dening 60. Biaya proyek kasebut bakal dadi TL 75 milyar.

Kementerian Pengangkutan ngumumake rencana strategis Kanal Istanbul, sing diarani ilmuwan minangka proyek perobohan ım ..

75 ngumumake manawa proyek kasebut bakal ditindakake kanthi biaya TL milyar 60 persen proyek kasebut bakal dirampungake ing taun 2023 ngandika. Yen saluran kasebut bakal dawane 40 kilometer, ambane 150 meter lan ambane 25, Istanbul Bosporus bakal ditutup menyang lalu lintas tanker kanthi lengkap.

Kanthi rampung proyek kasebut, rong semenanjung anyar lan pulo anyar bakal kabentuk ing Istanbul. Wilayah omah anyar sing bakal dibangun ing sekitar Canal Istanbul bakal nyakup 453 yuta meter persegi.

Miturut rencana sing rinci babagan bagean proyek kasebut nganti 2023, taun pisanan proyek kasebut bakal dihabiske persiapan. Persen 10 ing taun kapindho, persen 20 ing taun katelu, persen 30 ing taun kaping papat lan 60 persen ing taun kaping lima.

TMMOB sadurunge ngumumake yen proyek kasebut kudu dibatalake langsung, Prof. Dr. Naci Görür ujar manawa risiko lindhu bakal tambah bebarengan karo Canal Istanbul. Görür ujar saka akun media sosial, "Istanbul ngarepake gempa. Yen ana gempa sing samesthine, cangkeme Saluran Marmara bakal kena pengaruh saka intensitas 9-10. Sampeyan bisa uga manawa struktur kanthi toleransi nul menyang gerakan horisontal lan vertikal kayata saluran bisa rusak banget dening lindhu. "

Peta Kanal Istanbul

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar