Selcuk University bakal nyewa personel sing dikontrak

selcuk universitas bakal nggawe rekrutmen personel kontrak
selcuk universitas bakal nggawe rekrutmen personel kontrak

Saka Rektorat Universitas Selçuk: Saka UU Perwira Sipil no. (b) Pasal X (b) Annex 657 Prinsip kanggo Pakaryan Pekerjaan sing dikontrak diterbitake ing Warta resmi tanggal 4 lan dicantumake kanggo Keputusan 06.06.1978 / 7 lan tanggal 15754 kanggo pakaryan sesuai karo Artikel (B). Jumlah staf kontraktor 28.06.2007 (loro) bakal direkrut menyang posisi sing ditemtokake.

TITLE

CODE

TITLE STATUS PENDIDIKAN PCS Kualitas
01 Karyawan Kesehatan Liyane (Perfusionist) Lisensi sulapan

fakultas utawa

Lulusan utawa gelar sarjana liyane

Nganti wangi ing lapangan

Kanggo duwe gelar master.

1
02 perawat Lulusan saka Institusi Pangajaran Sekolah Menengah. 1 * Pelatihan sepisanan lan dokumentasi.

* Tricell PRP-CGF supaya bisa ngalami lan didokumen. * Kanggo nggarap lan dokumen paling ora taun 2 ing institusi kesehatan institusi sing luwih dhuwur.

CATETAN: Kontrak layanan bakal digawe karo calon lan kontrak calon sing ora ngetrapake syarat sing ditemtokake ing kontrak bakal dipungkasi. Pelamar sing ditrapake kanggo syarat khusus sing kasebut ing ndhuwur kanthi UU 657 Nomer PNS beda 48. Artikel (paragraf 4, 5, 6, 7 lan 8.

KESIMPULAN UMUM:

1. Kang warga Republik Turki,

2. Kanggo ngrampungake umur 18 wiwit tanggal aplikasi,

3. Ora kena dicekel hak umum,

4. Penal Code 53. Malah yen wektu sing ditemtokake ing artikel wis liwati; sengaja

nyinggungake keamanan keamanan negara, kesalahan nglanggar tatanan konstitusional lan fungsine, nyinggung marang pertahanan nasional, kesalahan nglanggar rahasia lan spionase negara, nyamar, nyogok, nyogok, sanajan dheweke wis dipenjara utawa njaluk ngapura sajrone setaun utawa luwih amarga tumindak pidana. nyolong, penipuan, pangapuran, penyalahgunaan, kebangkrutan palsu, tumindak ala, kebangkrutan tumindak kasebut, ngrampok tumindak kasebut, nyuda nilai aset sing diasilake saka angkara utawa ora disalahake saka tumindak angkara.

5. Minangka status militer kanggo pria; ora kena melu layanan militer, ora ing jaman militer, wis ngladeni utawa nolak jasa militer sing aktif yen umur militer wis ditanggepi utawa dikirim menyang kelas cadangan,

6. Saka UU Sipil Layanan 657. tanpa nyuda prekara Artikel 2, ora ana penyakit mental sing bisa nyegah dheweke nindakake tugas kanthi terus,

7. Skor KPSSP94 kanggo lulusan pendhidhikan sekunder, skor KPSSP3 kanggo lulusan sarjana bakal dijupuk minangka dhasar.

8. Ora ana alangan kanggo janjian amarga asil keamanan keamanan lan / utawa riset arsip,

9. Status pelamar; Artikel 657 / B ing UU babagan Pelayan Sipil no. institusi ora bisa digunakake ing posisi pegawe dikontrak (Sanajan wong sing ora netepi panentu iki menang, mula ora bakal diangkat.)

I. SYARAT KHUSUS:

1. Lulusan saka salah sawijining level pendidikan sing spesifik, nggawa kualifikasi sing dibutuhake lan dokumentasi.

2. Lulusan program Pengajaran Menengah lan Siswazah wis njupuk ujian 2018 KPSS (B).

3. Ora nampa pensiun utawa pensiun lawas saka institusi keamanan sosial.

4. Mung siji kode judhul sing bakal ditrapake. Yen aplikasi luwih saka siji kode judhul, kabeh aplikasi bakal dianggep ora bener lan ora bakal dievaluasi.

II. DOKUMEN DIPENGGOLEH MENYANGKE APLIKASI:

Calon dijaluk ing 15 dina wiwit diterbitake iklan ing koran kasebut. (Antarane 06 / 12 / 2019- 20 / 12 / 2019 ing dina kerja lan jam kerja resmi (08: 00- 17: 00))

1. Nyalin saka certificate lair (birth certificate, ID nomer, ngendi Republik Turki bakal diajukake ing asli.)

2. Salinan Diploma lan / utawa salinan sertifikat lulusan. (Asal-usul uga bakal diajukake.)

3. Cathetan pidana. (Bakal ana Dokumen Barcode sing ditampa liwat E-Government.)

4. Dokumen sing nuduhake manawa 2018 KPSS (B) wis dijupuk kanggo lulusan sekolah menengah lan sarjana. (Dokumen asil KPSS)

5. Dokumen mbuktekake kualifikasi sing dibutuhake.

6. Carta Layanan SSI (karo Barcode) utawa bagan layanan sing disetujoni kanggo karyawan sing tundhuk ing UU babagan PNS, 657 ing kode judhul, yaiku pengalaman lan kabutuhan layanan.

7. Gambar 1 (Siji)http://hastane.selcuk.edu.tr wangun aplikasi sing bakal dipikolehi saka situs web kita.

8. Sertifikat status militer kanggo calon pria,

9. Aplikasi bakal digawe kanthi pribadi lan yen calon ora bisa rawuh, aplikasi kasebut bakal ditampa yen wong sing wis menehi kakuwatan pengacara sing ditunjuk nganggo salinan asli kekuwatan pengacara kanthi pribadi.

Rumah Sakit Fakultas Kedokteran Selçukhttp://hastane.selcuk.edu.tr isi formulir aplikasi sing diwenehake. (Aplikasi sing digawe saka pos ora bakal ditampa.)

Wigati: 6 / 6 / 1978 tanggal 7 / 15754 No. Contract Karyawan saka prinsip bab Operasi "Tambahan 7 materi" Miturut artikel: Nomer Republik Turki ID saka alamat aplikasi (12 / 3 / 2012-2012 / 2964 Resolusi Panggil:: Appendix) kabar lan laporan sing ditulis kanggo layanan militer. Penting kanggo ngumumake manawa bakal ana proses ukum kanggo wong sing menehi dokumen utawa deklarasi palsu lan sing ora ditemokake tundhuk karo syarat sing dituduhake ing pengumuman kita, yen janjian kasebut digawe, janjian bakal dibatalake lan yen dibayar dening administrasi, jumlah kasebut bakal dibayar kanthi kapentingan legal.

III. EVALUATION APLIKASI lan PENGAMBILAN RESEP

Dhaptar wong sing layak dilantik ing mburi aplikasi http://hastane.selcuk.edu.tr bakal dikirim ing alamat web. Calon pengganti bakal tikel kaping pindho saben staf. Yen ora ana pelamar sing dipilih saka pemenang utama, para pemenang cadangan diwiwiti ing situs web Rumah Sakit (http://hastane.selcuk.edu.trbakal diumumake. Amarga woro-woro iki bakal ana kabar, mula ora ana pengumuman maneh.

Calon sing layak diangkat dibutuhake kanggo ngrampungake dokumen sing dijaluk sajrone dina 15 sawise woro-woro asil lan kirimake menyang Unit Sumber Manusia ing Rumah Sakit Fakultas Kedokteran Selçuk. Pelamar sing ora ngirim dokumen ing wektu kasebut bakal ilang hak kasebut.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar