Apa Sepur kanggo Bursa?

sepur apa
sepur apa

Apa Sepur kanggo Bursa; Minggu kepungkur… Komisi Rencana Anggaran Parlemen 'n Ministry of Transport budget dirembug. Minangka Komisi Wakil Partai Gawe Bursa ve Wakil Presiden Dr. Tatsmail Tatlıoğlu, ngelawan 2 Wakil Menterina takon kanthi nyata:

"Sepur apa menyang Bursa? "

Dheweke entuk jawaban ing ngisor iki:

"Ora Sepur Kacepetan Luwih. Kita mbangun Railway High High, ing ngendi kreta kargo bakal mlaku. Sepur konvensional kalebu kréta kanthi kacepetan dhuwur. "

Wangsulan iki Hubungi İsmail langsungDheweke pegel. Dheweke ngomong kenapa:

"Bursa wis ngomong babagan Sepur Kacepetan Tinggi wiwit 2007, lan samesthine wiwit 2012, dhasar sing dipasang. Iki dudu apa sing dikandhakake Bursa, uga nunggu Bursa.

Banjur ...

"Mesthi butuh sepur kargo kanggo tekan plabuhan, nanging Bursa 2. kelas ora pantes dideleng ” ngandika lan nambah:

"Aku uga nuwun karo produsen keputusane lan organisasi non-pemerintah supaya meneng ing kahanan kasebut, kajaba Fan Club lan Balkantürksiad. "(Ahmet Emin Yılmaz - acara)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar