Samsun Governorship Green Flash Description

statement lampu ijo gubernur samsun
statement lampu ijo gubernur samsun

Samsun Governorship Green Flash Description; Gubernur wilayah sistem menehi sinyal Samsun, kendaraan digawe babagan aplikasi lampu kilat ijo. Description; "Ing tandha" Konvensi Wina "lan perjanjian sinyal, negara kita pesta, ora duwe aplikasi lampu ijo ijo ing versi asli utawa ing versi pungkasan sing diowahi.

Nanging, amarga saka praktik iki, sing ditindakake ing negara kita ing njaba konvensi kasebut;

* Nambah kacilakan mburi,

* Pengurangan panggunaan wektu ijo amarga kecenderungan ora lulus,

* Kesulitan prédhiksi bisa uga mandheg,

* Kasurung ningkatake kacepetan ing pendekatan persimpangan

Wis ditemokake yen tumindak sopir khas kayata.

19-22 Babagan topik kasebut, sajrone Rapat Engineer Keselamatan Lalu Lintas 2019; Kanggo ngilangi aplikasi lampu kilat lampu ijo menyang kendharaan sing dibutuhake wis digawe lan aplikasi iki wis mungkasi.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar