TCDD 3. Turnamen Karpet Autumn Tradisional Wilayah

tcdd turnamen tradisional musim gugur musim lomba swings rampung
tcdd turnamen tradisional musim gugur musim lomba swings rampung

TCDD 3. Cara tradisional diatur dening Direktorat Daerah, tim 20 melu lan main dadi total bal-balan karpet lapangan karpet 52 diwiwiti ing 21.11.2019 ing 02.12.2019 ing pertandhingan pungkasan antarane tim İZBAN lan TCDD Liman Spor rampung.

Pertandhingan pungkasan rampung karo kamenangan İZBAN Spor Selim Koçbay 3.Bölge Manager, IZBAN AS General Manager Seckin Mutlu, TCDD Transportation Inc. Izmir Regional Manager Habil EMIR, Manager Operasi TCDD Izmir Port Operasi Serdar GÖRÜR, Asisten Manajer Wilayah Nizametdin Çiçek, Managers Service, wakil NGO, rel kareta, staf İZBAN, staf Port lan akeh pembuangan bal-balan ngetutake.

Pengurus Daerah Koçbay, nyatakake yen turnamen kasebut diatur kanthi tradisional saben taun nambah solidaritas lan motivasi ing organisasi, kanthi matur nuwun marang kabeh atlit sing melu turnamen kasebut lan ngetokake cangkir lan medali menyang tim sing menang.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar