TÜBİTAK bakal nyewa Teknisi Bilgem

TÜBİTAK bakal nyewa Teknisi Bilgem
TÜBİTAK bakal nyewa Teknisi Bilgem

Teknisi 4 bakal direkrut kanggo makarya ing Pusat Informasi lan Riset TUBITAK kanggo Teknologi Lanjut ing Keamanan Informasi. Tanggepan aplikasi: 13.12.2019

Dadi warga Turki.

2) Ora kena dicekel saka hak umum lan ora duwe rekaman pidana sing nyegah supaya dadi PNS.

3) Ora kena penyakit utawa penyakit infeksi sing bisa nyegah dheweke nindakake tugas kanthi terus.

Kanggo pelamar pria, ora ana hubungane karo layanan militer kayadene pungkasaning aplikasi.

5) Ora nampa umur 35 ing tanggal aplikasi.

6) Duwe pengalaman profesional ing 2 ing lapangan lan nampilake dokumen sing bakal dipikolehi saka SSI lan papan kerja sing dikarepake.

7) Calon kudu duwe kawruh lan kepinteran ing bab-bab ing ngisor iki.
• Kanggo melu ing proyek konstruksi R&D tujuan.
• Nduwe pengalaman nyiyapake proyek lan spesifikasi teknis kanggo instalasi mekanik.
• Pengalaman eksplorasi, jumlahe, kira-kira biaya lan pambayaran pambayaran.
• Nggunakake program Microsoft Office lan AutoCAD.
• Nduwe pengalaman situs konstruksi ing wilayah aplikasi.
• Pangopènan mekanik, hidraulik, pneumatic lan sanitasi instalasi lan kontrol supaya duwe pengalaman.

CATETAN: Kahanan lan prosedur sing dibutuhake kanggo aplikasi bisa ditemokake ing situs webwww.tubitak.gov.t punika) Lan Turki Association Business (TEO) aplikasi yayımlanmaktadır.iş ing kaca web İSKUR web (https://esube.iskur.gov.tr).

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar