Thales Ngalahake Tlangan Ekspansi Subway Australia Australia

Thales Mengkono Tangan Ekspansi Subway Sydney Australia Australia
Thales Mengkono Tangan Ekspansi Subway Sydney Australia Australia

Thales menang tender kanggo extension Sydney Underground menyang City lan Southwest, lan mlebu kontrak Kontrol lan Komunikasi Pusat.


Kontrak iki kanggo ekspansi Pusat Kontrol Pusat Komunikasi lan Komunikasi Sydney Underground minangka proyek gedhe. City Metro lan MTR Corporation berbasis Hong Kong nandatangani perjanjian karo 250 yuta AUD (153 yuta Euros) kanggo nggedhekake Southwest (SMCSW).

Thales bakal ngrancang, nggawe, nyuplai, tes lan Komisi Kontrol Pusat lan Komunikasi Pusat ing proyek ekspansi SMCSW. Sydney Metro minangka tambahan proyek North West (SMNW), sing kalebu jaringan 66 kilometer ril lan stasiun subway 31, saka Chatswood menyang Sydney Harbour lan saka CBD ing Sydney menyang Sydenham.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar