IMM ngatur bengkel transportasi umum kanthi rodha karet

transportasi rodha ibb
transportasi rodha ibb

IMM ngatur bengkel transportasi umum kanthi rodha karet; Supaya bisa nggawa solusi sing abadi lan lestari kanggo masalah transportasi ing Istanbul, "Bengkel transportasi Umum Wheeled" diatur. 13 Bengkel bakal dianakake ing Çırpıcı Fasilitas Sosial ing Desember lan masalah transportasi warga Istanbul bakal dirembug. Presiden IMM Ekrem İmamoğlu bakal nggawe ujaran evaluasi ing bengkel kasebut.

Perbandaran Metropolitan Istanbul, 17 bakal dianakake ing Desember "Istana Pengangkutan Istanbul Munculake sadurunge kongres, kongres bakal melu. Kahanan saiki ing sistem transportasi umum, usul dandan lan solusi bakal dibahas.

Bengkel kasebut ngarahake ngembangake solusi umum lan bosok kanggo masalah transportasi; operator bus, minibus, layanan, taksi, transportasi minibus taksi, pembalap, pembekal kendaraan, perusahaan teknologi lan koperasi sing gegandhengan lan organisasi non-pemerintah bakal melu.

KOTA ACCESSIBLE

Struktur sejarah, budaya, ekonomi lan strategis Istanbul, salah sawijining metropolises sing paling penting ing donya, wiwit ngatasi masalah transportasi kronis. Bengkel kasebut bakal dianakake kanggo ngrembug kahanan saiki, masalah, saran kanggo ningkatake jangkoan transportasi umum lan kualitas kendharaan transportasi umum ing Istanbul.

KOMUNITAN NGINDAK KANGGO KANGGO NANGGUT

Istanbul Departemen Pengangkutan Metropolitan Istanbul. Dr. Mustafa Gürsoy bakal nggawe adicara pambuka lan meja bunder bakal fokus ing masalah sektoral lan usulan solusi. Ing tabel kasebut, pangarepan lan panjaluk driver bus, minibus, taksi, minibus taksi, sistem layanan lan driver transportasi lan pangguna sing makarya ing wilayah kasebut bakal dinilai.

Sawise woro-woro nyatakake deklarasi pungkasan saka topik sing dibahas, bengkel kasebut bakal disimpulake kanthi ucapan evaluasi Presiden IMM Ekrem İmamoğlu.

SCHEDULE:

Tanggal: 13 Desember 2019

Wektu: Opening: 08.00

Penutup: 17.30

Panggonan: IMM Çırpıcı Fasilitas Sosial / Zeytinburnu

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar