TÜBİTAK bakal ngrawat personel

tubitak bakal nganakake staf
tubitak bakal nganakake staf

TÜBİTAK bakal ngrawat personel; Kepala Scientific lan tèknologi Research Council of Turkey (TUBITAK) wis dirilis iklan Staff oleh. Ing provinsi Kocaeli, staf lulusan sarjana bakal direkrut.

TÜBİTAK nerbitake woro-woro anyar tanggal Desember. Miturut pengumuman sing diterbitake ing provinsi Kocaeli TÜBİTAK BİLGEM 2 wong bakal tuku karo staf kosong. Calon kudu nduweni kualifikasi sing spesifik sadurunge bisa ditrapake.

PROSES APLIKASI Miwiti!

Turkey Scientific lan Lembaga Riset Technological biis lan Keamanan Informasi Advanced Technologies wiwit proses aplikasi kanggo recruitment Research Center. Pelamar dibutuhake kanggo ngirim aplikasi dening 27 Desember 2019 paling anyar. Aplikasi digawe dening alamat web resmi TÜBİTAK, Sistem Aplikasi Proyek (kariyer.sage.tubitak.gov.t punika).

PROSES APLIKASI

a) Kanggo aplikasi pariwara İlanwww.bilgem.tubitak.gov.t punika”Sampeyan kudu ndhaptar menyang Sistem Aplikasi Proyek (Nalika nggawe CV kanggo aplikasi kasebut, kabeh dokumen sing dibutuhake kudu ditambahake menyang sistem sacara elektronik lan aplikasi kudu digawe kanthi milih kode referensi). Kajaba aplikasi liwat Sistem Aplikasi Proyek
aplikasi ora bakal ditampa.

b) Aplikasi kudu dikirim ora luwih saka 27 / 12 / 2019: 17: 00.

c) Aplikasi bakal dievaluasi liwat kode referensi pariwara. Calon bakal bisa ngetrapake kanthi milih kode referensi saka sistem aplikasi proyek. Aplikasi tanpa milih kode referensi ora bakal dianggep.

d) Wawancara calon bakal diarani minangka kaping 10 jumlah personel sing dibentuk wiwit saka skor paling dhuwur miturut bagean (e) bagean "Kahanan Umum sing bakal Digoleki kanggo Calon". Miturut bagean (f) bagean Kahanan Umum Koşullar kanggo Pelamar ", skor paling dhuwur kanggo calon sing duwe gelar PhD ing lapangan.
Kajaba iku, kaping 10 jumlah personel sing bakal direkrut ing peringkat bakal dijaluk wawancara. Yen ana calon liyane kanthi skor sing padha karo calon pungkasan, calon iki uga bakal diajak wawancara.

e) Artikel (e) Ketentuan Umum Koşullar sing bakal Ditelusuri Calon, kanggo calon sing wis ngrampungake pendhidhikan sarjana ing luar negeri, lan (e) lan (f) Ketentuan Umum Genel kanggo nggoleki Calon Doktora kanggo pelamar sing wis ngrampungake Ph.D. calon uga bakal dinilei.

f) Calon bakal dinilei miturut proklamasi sing padha mlebu ing sistem aplikasi pakaryan sajrone aplikasi,

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar