Uludağ Kabel Mobil Kabel Uwah

uludag ropeway jam kerja diganti
uludag ropeway jam kerja diganti

Uludağ Kabel Mobil Kabel Uwah. pusat pariwisata penting paling Turki kang mangsa lan siji saka alam nalika aku ngowahi kanggo putih Uludag, sing bakal dadi mobil kabel menyang warning puncak teka

Kanthi kabin 140, jam operasi saka Fasilitas Mobil Kabel Bursa, yaiku ropeway paling dawa ing jagad nganggo mil 500, nduweni kapasitas kanggo nggawa penumpang 9 sewu saben jam. Bursa Teleferik Aş. Sawise mangsa dirawat ing jam kerja pra-musim uga disusun maneh. Bursa Teleferik A.Ş., 'Saiki, jam kerja kita bakal dianyari minangka 08.00 20.00. Informasi tamu sing dikunjungi ”

Peta Uludag Kabel Car

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar