Marmara University ngontrak karyawan IT

universitas marmara dikontruksi personel informasi
universitas marmara dikontruksi personel informasi

Peraturan Yönetmelik babagan Prinsip lan Proses babagan Pakaryan Informasi Kontrak Kontraksi ing Gedung Data Data Data Gedhe Institusi lan Organisasi sing diterbitake ing Warta resmi tanggal 31 / 12 / 2008 lan bisa digunakake ing wektu lengkap ing Pusat Komputer Marmara University. Sesuai karo Artikel 27097, 8 (lima) Karyawan Kontraktor IT bakal direkrut.

Jinis Skor Kasedhiya lan Kasedhiya KPSS: KPSSP2018 (B) skor sing dijupuk dening Pemeriksaan Pemilihan Umum Umum (KPSS) sing dianakake OSYM ing 3 lan skor sing padha karo sing ditampa dening Dewan Pendidikan Tinggi (YDS) utawa sing padha karo basa Inggris bakal dijupuk.

Jumlah Unsur: 5
Tanggal Rilis resmi: 28.11.2019
Periode Aplikasi: Bakal digawe ing 15 (limalas) dina sawise tanggal pengumuman.

Deskripsi Proyek Akeh wong Exam
çağırılacakadaysayı ing
Wektu Makarya Reged saben wulan
Ceiling Cee Cekap Kontrak
Proyek Proyek
Manager
1 10 Tam
wektu
Nganti 4
Pangembangan Software Senior
pakar
1 10 Wayah Lengkap Nganti 4
Sistem Senior
pakar
1 10 Tam
wektu
Nganti 3
Pangembangan Software Web
pakar
1 10 Wayah Lengkap Nganti 2
Pengembangan Software
pakar
1 10 Wayah Lengkap Nganti 2

KONSITEN GENERAL (Kualitas)

1) Karyawan digunakake ing unit pangolahan data skala gedhe sing diadegake ing organisasi pusat institusi lan organisasi umum,

a) 657 UU Nomer 48 Hukum Pelayan Sipil duwe syarat umum sing didhaptar ing artikel,

b) Fakultas mesthine wis patang taun, rekayasa komputer, rekayasa perangkat lunak, teknik listrik, rekayasa elektronik, rekayasa listrik lan elektronik lan departemen teknik industri utawa institusi pendidikan tinggi sing persamaan ditampa dening Dewan Pengajian Tinggi,

c) (b) liyane saka sing ditemtokake ing fakultas departemen teknik patang taun, fakultas ilmu lan literatur, ilmu pendidikan lan pelatihan, departemen pendhidhikan komputer lan teknologi, statistik, departemen matematika lan fisika, utawa kesetaraan karo pendhidhikan sing luwih dhuwur ing jaban rangkah iki. lulusan saka institusi pendidikan

ç) Kanggo piranti lunak, desain piranti lunak lan pangembangan lan manajemen proses iki utawa kanggo instalasi lan manajemen sistem jaringan skala gedhe (RG-2 / 5 / 2012 / 28280 / 3 / 5 / 657 / 4), langit-langit biaya bisa uga ora ngluwihi kaping pindho, minimal kanggo liya-liyane, paling ora 399 taun pengalaman profesional (Kanggo nemtokake pengalaman profesional, staf minangka staf subjek miturut UU No. XNUMX utawa XNUMX Artikel 3 (B) ukum padha utawa Hukum Keputusan XNUMX babagan status layanan dikontrak miturut status ukum saka para pekerja ing sektor swasta wektu layanan sing didhaptarake minangka personel informasi)

d) (Ical RG-2 / 5 / 2012-28280)

e) Yen ngerti babagan hardware peripheral komputer lan keamanan manajemen jaringan, dibutuhake mbuktekake yen ngerti paling ora rong basa program sing saiki.

2) Institusi lan organisasi umum bisa njaluk kualifikasi khusus kanggo personel liyane saka sing kasebut ing paragraf pisanan.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar