Recep Tayyip Erdogan University bakal nganakake staf akademik

universitas recep tayyip erdogan bakal nganakake staf akademik
universitas recep tayyip erdogan bakal nganakake staf akademik

Recep Tayyip Erdoğan University bakal nganakake staf akademik; Undang-undang lan Penugasan Universitas 2547 Recep Tayyip Errio sing kudu ditindakake kanggo staf sing mulang saliyane anggota fakultas selaras karo Ujian Pusat lan Prosedur lan Prinsip Babagan Ujian Entri Anggota fakultas 35 bakal direkrut menyang unit ing ngisor iki.

Kahanan Umum
1-657 UU No 48 Artikel th

Skor 2-ALES dianggep minangka 70 ing tahap pre-evaluasi lan evaluasi akhir saka pelamar sing pengin entuk manfaat saka pengecualian ALES.

Kesetaraan diploma 3 saka negara manca kudu disetujoni

4-Kesetaraan sistem kelas 4 lan 5 sing digunakake kanggo ngitung tingkat lulusan sarjana ing tahap pre-assessment lan akhir peringkat ditemtokake dening keputusan Dewan Pengajian Tinggi. Kesetaraan sistem grading liyane kanggo sistem grading 100 ditemtokake dening senat institusi pendidikan tinggi.

kewajiban
Ujian pusat ora dibutuhake kanggo wong sing wis ngrampungake doktor ing dhokter utawa kedokteran, kedokteran gigi, apotek lan obat veterinar utawa keahlian pendidikan pendhidhikan, sing bakal ditugasake ing bidang spesialisasi sekolah vokasional sing ditetepake dening Dewan Pendidikan Tinggi, lan sing wis kerja utawa makarya ing staf akademisi institusi pendidikan tinggi.

Dokumen sing dibutuhake kanggo Aplikasi
Formulir Aplikasi 1 (http://personel.idari.erdogan.edu.tr )

Ijazah sarjana 2-Siswazah, (kasedhiya saka e-pemerintah)

3-Diijinake Dokumen Status Status Lisensi,

Dokumen mbuktekake yen 4-Ad netepi syarat khusus,

5-Photocopy KTP Identity,

Sertifikat Hasil 6-ALES

7-YDS (YÖKDİL utawa padha) Dokumen Asil, (Kajaba saka Kader ing Program Degree Associate)
Cathetan: 1- Institusi kita ora bakal tanggung jawab tumrap telat sing disebabake dening surat.

2- Janjian kanggo posisi asisten riset bakal digawe sesuai karo artikel 2547 / d saka UU No. 50.

Panggonan Aplikasi:
1- Direktorat Sekolah Bahasa Asing kanggo staf Sekolah Bahasa Asing İyidere / RİZE

2- Pejabat Dean Maritim Fakultas Turgut Kıran Derepazarı / RİZE

3- Dekan Fakultas Kedokteran İslampaşa Mah. Central / Rize

4- Fakultas Mahasiswa Dekan Perikanan Fener Mah. Central / Rize

5- Direktorat Sekolah Vokasional Layanan Kesehatan kanggo posisi ing Sekolah Vokasional Layanan Kesehatan Fener Mah. Central / Rize

6- Direktorat Sekolah Kesehatan kanggo staf ing Sekolah Kesehatan Fener Mah. Central / Rize

7- Kanggo posisi ing Fakultas Dekan Teknik Fakultas Teknik Fener Mah. Central / Rize

8- Dekan Faktor Teologi Fakultas Teori Fener Mah. Central / Rize

9- Dekan Fakultas Ekonomi lan Ilmu Administrasi Fener Cad. Central / Rize

10- Fakultas Desain Seni Halus lan Arsitektur Kantor Fener Mah. Central / Rize

11- Güneysu Sekolah Terapi Fisik lan Rehabilitasi kanggo kader ing Güneysu School of Therapy Fisik lan Rehabilitasi Güneysu / RİZE

12- Dekan Fakultas Fener Cad lan Seni Pengetahuan. Central / Rize

13- Fındıklı Sekolah Ilmu Terapan Fındıklı / RİZE

14- Dekan Fakultas Pendidikan Çayeli / RİZE

15- Direktorat Sekolah Pendidikan Jasmani lan Olahraga kanggo staf ing Sekolah Pendidikan Fisik lan Olahraga Fener Mah. Central / Rize

16- Dekan Fakultas Pariwisata Ardeşen Ardeşen / RİZE

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar