Universitas Zonguldak Bülent Ecevit bakal nganakake staf akademik

universiti zonguldak bulent ecevit bakal nganakake staf akademik
universiti zonguldak bulent ecevit bakal nganakake staf akademik

Universitas Zonguldak Bülent Ecevit bakal nganakake staf akademik; Peraturan Prosedur lan Prinsip Ujian Pusat lan Ujian Entri sing Bisa Ditrapake kanggo Janjian kanggo Staff Fakulti Liyane saka Staf Akademik sing diterbitake ing Warta resmi tanggal 09.11.2018 lan 03.10.2019 kanggo aplikasi lan janjian sing bakal ditindakake marang staf akademisi sing diumumake dening Universitas Zonguldak Bülent Ecevit.

JADUAL EXAM
Tanggal Tanggal Pengumuman: 05.12.2019
Deadline aplikasi: 19.12.2019
Tanggal Wartosan Asuransi Pratelan: 25.12.2019
Tanggal Ujian Pintu: 30.12.2019
Asil Katrangan Asil: 07.01.2020

Periode aplikasi yaiku dina 15 wiwit tanggal pariwara.

Miturut syarat umum lan khusus aplikasi kasebut, para pelamar sing ndaftar menyang staf fakultas dibutuhake supaya nempelake dokumen ing ngisor iki kanggo petisyen supaya diajokake menyang Kantor Dekan utawa Sekolah Pengajian Tinggi;

1- Pituduh

2- Salinan Kartu Identitas,

3- Salinan sertifikat lulusan Sarjana, Doktor sarjana lan Doktor utawa output E-Government, (Persamaan diploma sing ditampa saka luar negeri kudu disetujoni.)

4- Salin fotokopi, Master lan Doktor Doktor,

5- Salinan Sertifikat Basa Asing

6- Siji foto,

7- Nerusake,

8- sertifikat Ujian Pusat (ALES),

9- Sertifikat Ndaftar Judi (paling anyar 1 (siji) saben wulan)

10- Dokumen sing nyatakake yen layanan militer dirobohake, digantung utawa dikecualekake kanggo calon pria,

11 - sertifikat layanan / pengalaman sing disetujoni,

12- Formulir Aplikasi (http://personel.beun.edu.tr/icerik/14/cesitli-formlar.html alamat).

- Aplikasi kudu digawe kanthi pribadi utawa nganggo mail.

- Telat kiriman ora bakal ditampa utawa aplikasi ora bakal ditampa yen salah sawijining dokumen ing ndhuwur wis ilang.

- Alamat Internet ing endi asil bakal diumumake: http://w3.beun.edu.tr

- Wong 1 (siji) ora bisa ditrapake kanggo luwih saka siji staf sekaligus. Kabeh aplikasi calon sing ditemokake kanggo ngetrapake luwih saka siji staf dibatalake.

- Wong-wong sing ditemokake nggawe laporan palsu ing dokumen sing dibutuhake bakal dianggep ora bener lan ora bakal ditunjuk. Sanajan wis diangkat, dheweke bakal dibatalake lan ora bisa nuntut hak.

- Universitas kita duwe hak kanggo nggawe owah-owahan ing tanggalan ujian lan mbatalake saben tahapan pengumuman. Kabeh pengumuman sing digawe ing situs web Universitas dilaporake. Ora ana kabar tinulis sing bakal digawe kanggo wong kasebut.

KONDISI UMUM
(1) Ing janjian sing bakal digawe kanggo staf akademik ing ruang lingkup Peraturan iki;

a) Kanggo ngrampungake kahanan sing ditemtokake ing Artikel 657 UU Sipil Nomer 48,

b) Skor 70 minimal saka ALES, skor minimal 50 saka ujian basa asing pusat sing ditampa dening Dewan Pengajian Tinggi utawa skor sing padha karo ujian sing padha. Skor ALES dianggep minangka 70 ing tahap pre-evaluasi lan evaluasi akhir saka pelamar sing pengin entuk manfaat saka pengecualian pusat pusat.

(2) Kanthi keputusan Senat, universitas lan institusi teknologi dhuwur bisa nemtokake skor ing ndhuwur ALES lan bendungan skor basa asing sing ditetepake ing Peraturan iki, kajaba staf pengajaran ing bidang khusus sing ditemtokake dening Dewan Tinggi pendidikan sekolah vokasional.

(3) Kanggo digunakake ing petungan kelas lulusan sarjana ing tahap pre-evaluasi lan evaluasi akhir
Kesetaraan sistem rating 4 lan 5 menyang sistem rating 100 ditemtokake dening keputusan Dewan Pengajian Tinggi. Kesetaraan sistem grading liyane kanggo sistem grading 100 ditemtokake dening senat institusi pendidikan tinggi.

(4) Calon, ing program pendhidhikan lan program pendidikan basa sing bakal ditugasake menyang staf pamulangan nalika janjian program kasebut bakal diutus ing basa pendhidhikan; Ing janjian sing bakal ditindakake kanggo staf sing memulang sesuai karo sub-paragraf (i) paragraf pisanan artikel 4 11 / 1981 / 2547 tanggal lan 5 / 80 / XNUMX, janjian kasebut bakal ditindakake kanggo staf guru kanthi basa sing relevan; Ing hubungan internasional lan janjian institusi pendidikan tinggi, tenaga pengajar digunakake ing unit terapan basa asing dibutuhake paling ora siji skor XNUMX saka ujian basa asing pusat sing ditampa dening Dewan Pengajian Tinggi utawa skor sing padha karo ujian sing ditampa setara.

Ing aplikasi saka lulusan siswa tesis ora kanggo staf ngajar; Ketentuan Regulasi Biasa babagan Amandemen Regulasi ing Proses lan Prinsip Babagan Ujian Pusat lan Ujian Entri sing Apike kanggo personel Liyane saka Staff Akademik Açık sing diterbitake ing Warta resmi tanggal 03.10.2019 bakal ditrapake.

KONEKSI KHUSUS
(1) Wong-wong sing bakal diangkat menyang lapangan spesialisasi sing ditemtokake dening Dewan Tinggi Pengajaran perguruan tinggi kudu duwe gelar master utawa paling ora rong taun pengalaman ing lapangan yen kasedhiya gelar sarjana lan sertifikasi.

Pambébasan
(1) Keperluan pemeriksaan pusat ora dibutuhake kanggo wong-wong sing wis ngrampungake kedokteran utawa kedokteran, kedokteran gigi, ahli farmasi lan keahlian veterinar utawa keahlian ing seni, sing bakal ditugasake menyang bidang spesialisasi sekolah vokasional sing ditemtokake dening Dewan Pendidikan Tinggi, lan sing wis kerja utawa kerja ing staf akademisi institusi pendidikan tinggi.

(2) Kolega perguruan tinggi bakal digawe kanggo staf sing mulang kajaba kanggo staf sing mulang ing paragraf kaping papat 6 Regulasi iki.
syarat basa manca ora dibutuhake kanggo aplikasi.

JABATAN Iku Instructor. NILAI UTAWA NILAI EQUAL DESCRIPTION
SEKOLAH OCAYCUMA VOCATIONAL
PENGURUSAN TRANSPORTASI CIVIL AIR 1 Kanggo lulus saka Dinas Manajemen Aviation sipil utawa Dinas Manajemen Aviation. Nduwe gelar master ing lapangan sing ana gandhengane
Rektor
1 50 Teknik Komputer lan Piranti Lunak, Teknik Ilmu Komputer, Teknik Komputer, Teknik Komputer lan Informatika, Teknik Sistem Informasi, Ilmu Komputer lan Teknik, Teknik Perangkat Lunak, Teknik Elektronik, Teknik Listrik-Elektronik, Teknik Elektronik-Komunikasi, Pendidikan Komputer, Teknologi Komputer lan Teknologi Informasi Kanggo lulus saka salah sawijining program sarjana lan duwe gelar master ing bidang sing gegandhengan.
1 50 Kanggo dadi lulusan Basa Turki lan Sastra utawa Pengajaran Basa Turki lan duwe gelar master ing lapangan sing gegandhengan (Pusat Pengajaran Turki (TÖMER)).
ÇAYCUMA SEKOLAH VOKASIONAL FOOD lan AGRIKULTUR
TEKNOLOGI GAMPANG 1 Lulus saka Departemen Biologi. Gelar sarjana ing Biologi Molekular utawa Biologi Molekuler lan Genetika lan gelar PhD ing Biologi Molekuler lan Genetika. Kanggo nyatakake manawa kursus Biokimia lan Fisiologi ngalami aplikasi laboratorium lan dilatih ing praktik laboratorium sing apik, kompetensi eksperimen lan laboratorium calibrasi.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar