Yozgat Bozok University bakal nyewa personel sing dikontrak

yozgat bozok universitas bakal nggawe rekrutmen personel sing dikontrak
yozgat bozok universitas bakal nggawe rekrutmen personel sing dikontrak

Rumah sakit Yozgat Bozok Universitas utawa unit liyane sing bakal diangkat dening Rektorat, kelompok Pangkat 2018 Year KPSS (B), adhedhasar artikel 657 / B Hukum UU Nomer 4 / 06 / 06 lan 1978 / 7 dipunkuwasa Selaras karo Prinsip sing relevan, personel sing dikontrak 15754 kudu direkrut miturut sistem jam tangan utawa wengi.

Yozgat Bozok University bakal tanggung jawab kanggo kabeh informasi babagan pariwara. www.bozok.edu.t punika kasedhiya ing

S. NO TITLE NUMBER Kualitas
1 perawat 10 Dadi lulusan Departemen Perawat.
2 perawat 4 Kanggo lulus saka Perawatan Nasional Vokasional Perawatan Kesehatan Vokasional.
3 perawat 1 Lulus saka Departemen Perawatan Nasional Vokasional Kesehatan, nyedhiyakake yen dheweke wis kerja paling ora nuntut taun 3 ing bidang perawatan lan papan pemulihan lan duwe sertifikat perawatan umur.
4 perawat 1 Dheweke minangka lulusan saka Perawatan Nasional Vokasional Vokasional lan wis makarya minangka perawat perawatan intensif KVC paling ora taun 3 nyedhiyakake sertifikat.
5 perawat 2 Dheweke minangka lulusan saka Perawatan Nasional Vokasional Perawatan Nasional lan wis makarya dadi perawat intensif paling ora taun 3 kanthi syarat dheweke duwe sertifikat lan duwe sertifikat perawatan intensif.
6 perawat 1 Lulus saka Departemen Perawatan Nasional Vokasional Kesehatan, duwe sertifikat asisten pertama sing disetujoni dening Kementerian Kesehatan.
7 perawat 1 Lulus saka Departemen Perawatan Sekolah Tinggi Vokasional Perawatan lan duwe sertifikat urodinamika.
8 perawat 1 Lulus saka Departemen Perawatan Nasional Vokasional Kesehatan, duwe sertifikat perawatan tatu.
9 bidan 2 Dadi lulusan departemen bidan.
10 kesehatan

Technician

1 Lulus saka departemen Audiometry lan sertifikat teknisi turu.
11 liyane

kesehatan

Staff

1 Duwe gelar sarjana ing departemen Audiology lan wis makarya ing institusi pendidikan sing paling dhuwur paling ora taun 2 nyedhiyakake sertifikasi.

Tanggal aplikasi: 25 / 11 / 2019-09 / 12 / 2019 Ngantos Senin ing 17.00,

Papan Panggunaan: Aplikasi bakal digawe menyang Departemen Personel Universitas Yozgat Bozok kanthi pribadi.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar