Pamriksan Jambatan Cunda saiki luwih apik banget
10 Balikesir

Tampilan Jambatan Cunda Saiki Apik

Balıkesir Munisipal Metropolitan ngganti tembok beton sisih kanthi alur wesi tempa sing nyegah tampilan ing Jembatan Cunda kanthi panjaluk saka warga. Warga nyabrang Jambatan Cunda, sing mbukak lalu lintas kendaraan ing taun 2017, 'kita pengin ndeleng tampilan kasebut' [More ...]

peta metro istanbul
34 Istanbul

Istanbul Metro Peta 2020

Peta metro Istanbul 2020: Kanthi konstruksi metro sing bakal diwiwiti wiwit taun ngarep, kanthi garis 2030 kilometer ing pungkasan taun 776, Istanbul minangka jaringan metro paling dawa ing donya sawise New York. [More ...]


Latihan ekspedisi ilmiah antartika wis rampung
41 Kocaeli

Sepur Ekspedisi Ilmu Antartika Rampung

ekspedisi Antartika Turki dianakaké sing Countdown wis dipunwiwiti kanggo èlmu 4. Sadurunge ekspedisi, sing bakal diwiwiti tanggal 9 Februari, tim 24 diwenehi latihan "kaslametan" ing Kapal Panliten Marmara TÜBİTAK. Ngrampungake pendhidhikan lan nampa sertifikat [More ...]