TÜVASAŞ 20 Pengumuman Ekspresi Oral Ekspresi Terus

woro-woro pengumuman tes lisan kerja tuvasas
woro-woro pengumuman tes lisan kerja tuvasas

Turkey Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 20 asil dadi The lotre notaris kanggo intake Buruh saka pelamar karo calon lan dokumen prioritas ing dhaftar Noble sing layak kanggo njupuk ujian lisan lan entuk calon kanggo njupuk ujian lisan karo dhaptar sing ora nduweni calon kanggo calon ing dhaftar cadangan bakal disebut tinimbang Pengumuman babagan masalah iki diwenehake ing ngisor iki.


Sesuai karo ketentuan Regulasi Prinsip lan Prinsip sing ditrapake kanggo recruitment pekerja menyang institusi lan organisasi umum, 18.12.2019. 23.12.2019 antarane 20 (rong puluh) kanggo recruitment saka Turki Association Business (TEO) announced sing anjog nganti lan liwat drawing persil digawe sadurunge notaris ing 30 kanggo profesi kasebut ing woro-woro ing. Asile nggambar akeh, calon sing layak kanggo njupuk ujian lisan ditemtokake minangka asli lan sing dadi pengganti lan diterbitake ing situs web Otoritas ing 12/2019/31.

Minangka asil nggambar akeh, kiriman dokumen menyang calon ing dhaptar utama wis rampung ing pungkasan jam 03/01/2020. Dhaptar calon sing layak kanggo njupuk ujian lisan minangka asil saka dokumen dokumen sing digawe dening dewan pemeriksaa, lan sing ora cocog karo syarat sing dibutuhake lan sing ora layak njupuk ujian amarga ora ngirim kertas kasebut diterbitake ing annex ing 17/01/2020 (dina iki).

4 (patang) kaping posisi kosong, sing diumumake ing lotre sing kena lotre bakal digawa menyang ujian lisan. Nanging, minangka asil kontrol dokumen sing digawe dening Institusi kita; wong-wong sing ora nyukupi syarat aplikasi kasebut lan ora ngirim kertas kerja amarga ora bisa melu ujian lisan kurang saka 4 (patang) kaping nomer calon sing diumumake kanggo Teknisi Teknik Elektronik, Teknik Teknologi Mekanikal, Carpenter lan cabang profesi Pekerjaan Cat Cat tangan, diwiwiti saka pisanan ing dhaptar penurunan calon guru jumlah calon lan ujian lisan bakal dijupuk. Kanthi cara iki, dokumen kasebut bakal dicenthang Institusi kita sadurunge ujian kanggo nemoni calon pengganti sing bakal dijupuk kanggo ujian oral.

Dhaptar calon penggantian lan dokumen sing dibutuhake bisa ditemokake ingwww.tuvasas.gov.t punika) Klebu ing woro-woro ing bagean Warta tanggal 31/12/2019 kanthi irah-irahan ucu Hasil Asil 20 Gambar Pengambilan Terus lan Dokumen Wajib ı. Nemtokake calon sing bakal bisa melu ujian lisan saka dhaptar cadangan lan tata cara lan prosedur sing ana hubungane karo ujian lisan bakal ditindakake miturut jadwal ing ngisor iki. Woro-woro iki minangka notifikasi lan kabar ora bakal ditindakake kanggo saben wong.

Kanggo Dhaptar Calon Dipilih kanggo Ujian Lisan Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar