Tatvan Rahova Logistics Center Construction Work Tender Result

Asil karya konstruksi pusat logistik tatvan rahova
Asil karya konstruksi pusat logistik tatvan rahova

Tatvan Rahova Logistics Center Construction Work Tender Result


2019 perusahaan ngirim tawaran kanggo tender Tatvan Rahova Logistics Center Construction Work, sing duwe Direktorat Republik Turki Railway State (TCDD) Republik Turki kanthi nilai watesan 611864/71.568.542,20 KIK lan regane TL 101.780.784,13 lan rega kira-kira TL 27. AKÇADAĞ İNŞAAT TİC. TAAH. LTD. Sti. + ÖZ ARAS GROUP Konsep KONTEKTOR KOMUNITAS DAN PERAKAUNAN TRADE JOINT STOK wis menang usaha bareng. 71.982.114,20 perusahaan sing melu tender sing diajukake miturut watesan watesan.

Tender, Seksi Turnkey (Superstruktur): Sing bakal ditindakake sajrone skop proyek aplikasi; • Bangunan layanan Direktorat Z + 1200 kanthi Area konstruksi 2 m2 • Gedhung kontrol lawang siji-siji kanthi Area Konstruksi 50 m2 • Struktur Septik. nutup bisnise. Suwene pakaryan yaiku 600 (enem atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar