Centoventi Konsep Fiat Ditampilake ing CES 2020!

Fiat Centoventi
Fiat Centoventi

Ing Consumer Electronics Show - CES 2020, Fiat nampilake konsep listrik Fiat Concept Centoventi sing inovatif lan modern. Mobil konsep "Centoventi gören, sing narik kawigatosan ing CES 2020, pameran elektronik konsumen paling gedhe ing donya sing diselenggarakake ing Las Vegas, wis siyap nyedhiyakake solusi unik kanggo kabutuhan mobilitas listrik. Konsep Centoventi, sing dibangun khusus kanggo taun 120 taun Fiat lan pisanan ditampilake ing 89th Geneva Motor Show, minangka titik paling anyar ing sejarah merek kanthi struktur modular lan lingkungan.


Fiat nampilake Konsep Centoventi ing Acara Elektronika Show - CES 2020 ing Las Vegas, AS. Centoventi, konsep penghargaan desain Red Dot saka Fiat Chrysler Automobiles (FCA), sing nggabungake teknologi kendharaan listrik nganggo solusi sing bisa disesuaikan, nggambarake visi merek transportasi listrik; Iki narik kawigatosan para pengunjung kanthi struktur modular lan teknologi. Konsep, sing njupuk jeneng kasebut saka tembung Centoventi, tegese atus rong atus rong taun ing basa Italia, nyiyapake nawakake pengalaman tanpa watesan babagan personalisasi, lan nggawa kawruh lan pengalaman saka merek wiwit taun 120 taun kepungkur.

"Kanthi Centoventi" Make-up "bakal ngganti istilah"

Kanthi tampilan ing CES 2020, Fiat Concept Centoventi, sing ditampilake sepisanan ing pasar Amérika Lor, bakal diprodhuksi kanthi cara supaya bisa rampung kanthi selera lan kabutuhan pangguna tanpa watesan kustomisasi. Kanggo nggawe proses produksi, mobil direncanakake supaya bisa diprodhuksi ing jinis siji lan mung siji warna. Pangguna pungkasan bisa ngatur mobil karo 4 jinis gendheng, 4 bungkus sing beda, 4 pelek beda lan 4 pilihan trim njaba sing beda nggunakake program '4U'. Mobil kaya piranti modern; Kanthi warna njaba, arsitektur interior, bisa dipindhah lan struktur langit-langit tambahan, sistem infotainmen bisa disusun kanthi unik. Fiat Centoventi ora perlu ngenteni nganyari kayata versi anyar, seri khusus utawa dandanan. Yen dijaluk, pangguna bisa nganyari mobil dheweke kapan wae kanthi nggawe owah-owahan sing dikarepake. Range Fiat Centoventi modular. Thanks kanggo arsitektur baterei sing inovatif, kisaran kendharaan bisa udakara 100 nganti 500 kilometer gumantung saka panggunaan sing dikarepake.

Pribadi Personalisasi ing saben rinci ”

Konsep Centoventi nggawa pendekatan anyar kanggo jagad mobil, yaiku ing proses transisi kanggo solusi listrik, kaya ing taun 500-an, nalika Fiat mimpin revolusi industri lan budaya kanthi model 1950, kanthi fitur desain revolusioner. Iki diowahi dadi piranti media sosial sing disaring modern dipasang ing buntut lan menehi tandha tonggak liyane ing sektor otomotif. Dirancang karo enggo bareng mobil lan mode transportasi kutha anyar, konsep kasebut nampilake layar sing ngadhepi loket ing kokpit. Tampilan kasebut bisa nggambarake pesen kayata 'kebak, kosong utawa mbayar parkir'. Kajaba iku, layar gedhe ing tailgate ngidini pangguna kanggo nuduhake pesen karo jagad njaba. Nalika kendharaan isih maju, mung logo Fiat sing dituduhake, nanging sawise mandheg, driver bisa ngalih menyang mode "utusan" kanggo nggawe pesen anyar.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar