Konstruksi Overpass Highway ing Malatya Çetinkaya Line

Overpass dalan gedhe ing garis Malatya cetinkaya, asil empuk
Overpass dalan gedhe ing garis Malatya cetinkaya, asil empuk

Malatya Çetinkaya Line Km: 33 + 949 Highway Overpass Tender Result


Konstruksi Overpass Highway ing Malatya Çetinkaya Line Km: 5 + 2019, kanthi nilai watesan 708832/12.739.365,67 KIK saka Direktorat Pembelian Negara 19.321.088,05th saka Turki Railway State Enterprise (TCDD) lan kira-kira biaya TL 33. Miturut asil sing durung mesthi, 949 perusahaan ngirim tawaran menyang tender lan ATM ANKARA YAPI A.Ş., kanthi tawaran 59 TL. + AYDIN ​​İNŞAAT TAAHHÜT TİC. Inc. wis menangake usaha bareng. 12.752.211,15 perusahaan sing melu tender sing diajukake miturut watesan watesan.

Tungku kasebut nyakup karya saka 274,797 ton Ribbed Reinforcement Steel StIII Supply and Work, - 2.396,216 m3 Konkrit Cencong C30 - 133.603,080 m2 Tembok Konkrit sing Ditampa maneh. Suwene pakaryan yaiku 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar