Tampilan Jambatan Cunda Saiki Apik

Pamriksan Jambatan Cunda saiki luwih apik banget
Pamriksan Jambatan Cunda saiki luwih apik banget

Balıkesir Munisipal Metropolitan ngganti tembok beton sisih kanthi alur wesi tempa sing nyegah tampilan ing Jembatan Cunda kanthi panjaluk saka warga.


Panjaluk warga sing ngliwati Jembatan Cunda, sing mbukak lalu lintas kendaraan ing taun 2017, 'Kita pengin ndeleng tampilan kasebut' njaluk Balıkesir Metropolitan Walikota Yücel Yılmaz. Minangka panjaluk warga, kotamadya ngganti tembok sisih sing mblokir tampilan kasebut nganggo alur wesi. Tutup watu ing parapet konkrit sing dikuatake ing sisih jembatan Cunda diilangi kanthi ati-ati lan operasi nglereni parapet beton ditindakake.

Iku bakal cocog karo AYVALIK

Kajaba iku, diamati manawa kendharaan sing wis diisi segara karo isi sing dienggo menyang segara ing nyebrang tengah Ayvalık lan Pulau Lale, nanging ing panemune digawe, mula diamati manawa aliran kasebut disegat ing antarane Teluk Edremit lan Ayvalık ing daratan lan teluk dikontaminake karo aliran kasebut. Ing ruang lingkup proyek sing ditindakake karo Universitas Teknikal Yıldız, aliran ing segara daratan lan Teluk wis diwiwiti maneh. Kanthi cara iki, Ayvalık diwenehake kesempatan transportasi sing cocog karo kabupaten lan segara supaya bisa dibalekake maneh ing babagan naturalness.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar