22 Plat Piring lan Hectometer ing Area DBM

slope lan piring hecttometer ing dbm mintika
slope lan piring hecttometer ing dbm mintika

22 Plat Piring lan Hectometer ing Area DBM


2 perusahaan wis ngirim tender kanggo pambangunan 2019 Piring lan Hectometer Plato ing TCDD saka Direktorat Layanan Rezeki Wilayah (TCDD) Turki Railways karo nilai watesan TL 715578 lan biaya kira-kira TL 255.821,94. 335.877,05 nawarake TL kanthi tender IŞIL ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT TİC.LTD.ŞTİ. Iku wis menang. Kaloro perusahaan kasebut melu tawaran kiriman tender ing ngisor nilai watesan.

Tanduran tender kasebut nyakup 865 potongan batang kutub omega galvanis kanthi ukuran 3 meter 4 mm. Suwene pakaryan yaiku 90 (sangang puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar