CHP Nelpon pitunjuk kanggo Brosas kontroversial, dalan gedhe lan terowongan

Telpon pitunjuk kanggo jembatan kontroversial lan trowongan kontroversial chpden
Telpon pitunjuk kanggo jembatan kontroversial lan trowongan kontroversial chpden

Wakil Rakyat Republik (CHP) Wakil Kocaeli Tahsin Tarhan njaluk utangan kanggo Jambatan Yavuz Sultan Selim, Dalan Dering Lor, Jambatan Osmangazi lan Gebze-Orhangazi-Izmir lan Dalan Eurasia.


Kreteg, trowongan lan dalan gedhe, sing digawe nganggo model transfer-oper-transfer lan nyebabake jutaan lira saka Aman Perbendaharaan amarga jaminan transisi, dadi tambah akeh beban kanggo negara saben dina.

Kanggo Jambatan Yavuz Sultan Selim, 2019 milyar 3 yuta liras dibayar ing taun 50, lan kanggo Bridge Osmangazi, 2016 milyar 2019 yuta liras dibayar antarane 3-799.

Wakil CHP Kocaeli Tahsin Tarhan, juru wicoroPernyataan saka Deniz menyang Deniz Ayhan njaluk imbuhan kanggo Jambatan Yavuz Sultan Selim, Dalan Cincin Utara, Jembatan Osmangazi lan Gebze-Orhangazi-Izmir motor lan Tunnel Eurasia.

"KOMUNITAS INGGU DENGAN MUNGKIN ING WANG RASA AS

Sayange, ora ana sistem sing bisa ditindakake kanggo entuk manfaat-transfer-transfer. Kita terus nglarani. Negara kudu nasionalisasi dalan lan jembatan iki lan tuku kabeh. Kita bakal nyuda rega lan wiwit ngasilake bathi, yen paling akeh, kita bakal ngilangi beban mbayar kanggo kendaraan sing ora ngluwihi. Kerusakan umum disebabake kabeh kreteg. Milyuner lira sing dibayar kanggo jaminan transisi babagan kabeh kreteg lan dalan gedhe iki. Jembatan bisa didandani dhuwit sing dibayar kanggo garansi pass kasebut.

"IT REFLES TO PRODUKS EMAS IN MARKET"

Sistem transportasi ngalami masalah gedhe amarga rega lintasan jembatan. Dheweke ujar yen kita wis nyuda teluk ing limang menit, nanging ora ana sing nggunakake jembatan kasebut. Sistem truk lan transportasi sistem nandhang sangsara saka kebijakan rega dhuwur; kena pengaruh iki lan saben produk sing adol ing pasar dikembangake. Alamiah, kabeh produk dirantai.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar