Tunnel Eurasia lan Marmaray minangka salah sawijining papan sing paling aman ing lindhu

Terowongan Eurasia lan marmaray minangka salah sawijining papan paling aman ing lindhu
Terowongan Eurasia lan marmaray minangka salah sawijining papan paling aman ing lindhu

Transport lan Infrastructure Mentri Cahit Turhan, proyèk Mega Turki sing dibangun tahan lindhu, ngandika: "Minangka Juli 15 Dibangkitake lan Fatih Sultan Bridge Mehmet karo Eurasia lan Marmaray trowongan 'mega-proyèk' lindhu uga kuwat angin marang resistance." Ngandika .


Menteri Turhan nggawe evaluasi babagan status resistance gempa ing proyek utama kayata dalan, jembatan lan terowongan, sing wis dadi agenda sawise gempa ing Manisa, Ankara lan Elazig bubar.

Transport lan Infrastructure Ministry tumata penyelenggaraan "proyèk Mega" nalika ngrancang sembarang jenis kamungkinan saka pamikiran sing ndudohake Turhan, "Turki iku dibangun amarga dalan zona lindhu, kreteg lan Tunnel sing digawe tetep ing faktor lindhu ing ngarep." Ngandika.

Menehi nyatakake yen Osmangazi lan Yavuz Sultan Selim Bridges dirancang kanggo urip sanajan ing lindhu parah "gedhe banget" sing bisa kedadeyan udakara udakara 2 ewu 500 taun, Turhan negesake manawa garis-garis kesalahan ing Marmara Lor lan Segara Ireng diteliti kanggo loro jembatan kasebut.

Turhan ujar, "Panliten nemtokake kemungkinan analisis karusakan seismik (lindhu) saka jembatan, analisis tanggapan lemah ora linear, analisis kemungkinan pamindahan kesalahan. Kajaba iku, pasinaon desain dhukungan khusus kanggo nyuda efek seismik. "

"Rong kreteg dikuatake"

Nggarisake manawa 15 Juli Syahid lan Fatih Sultan Mehmet Bridges uga dikuatake kanthi seismik, Turhan ujar:

"Karya peneguhan kasebut ditindakake supaya bisa nyegah karusakan nalika loro kreteg tahan gempa utama, lanjutan saka pangkon jog galur, pemasangan kabel anti-tiba, penggantian dhukungan sing ana, sendi ekspansi sing ana, tabrakan menara menara lan karusakan bisa. Ing ruang lingkup ndandani lan penegangan strukture Jambatan Fatih Sultan Mehmet, ngganti tali penundaan, nguatake menara, nguatake diaphragma mburi kothak, ngganti wedi kabel utama, pendukung ndhukung lan clamping kabel utama, piring gantung, gawe anyar lan mriksa sistem penggulung kabel utama. Kabeh gaweyan sing dibutuhake ditindakake. "

Mangkono, Turhan nyatakake yen loro jembatan kasebut diraih kanthi studi peneguhan seismik lan strukture miturut spesifikasi saiki, lan jembatan Osmangazi lan Yavuz Sultan Selim diwenehake ketahanan seismik padha karo. "Dheweke kandha.

"Eurasia lan Marmaray kalebu ing papan paling aman ing lindhu"

Turhan nyatakake manawa proyek kayata Eurasia lan Tunnel Marmaray sing nyabrang ing Laut Marmara uga digawe dadi salah sawijining papan paling aman ing kemungkinan gempa bumi sing bisa kedadeyan ing Istanbul, sistem pemantauan (26 accelerometer, 13 inclonometer lan 6 3 Sensor pamindahan dimensi) uga Sistem Kontrol Pusat Sepur sing ana gandhengane karo Sistem Peringatan Awal Kandilli.

Turhan ujar manawa Tunnel Eurasia, sing dirancang miturut standar internasional paling anyar, amarga ngemot beban gempa, efek tsunami lan kecairan, didhekake karo 7,5 segel seismik ing gempa skala 2 sing bisa ana ing kesalahan Anatolian Lor.

"Kanthi Sistem Pemantauan Kesehatan kesehatan, 9 akselerasi ing trowongan, 3 sensor pamindahan sing monitor 3 dimensi ing 18 lokasi ing poin sambungan seismik diposisikan lan diluncurake. Sistem kasebut, sing dibangun ing sangisore Bosphorus, bakal bisa terus ngladeni tanpa karusakan sanajan ing lindhu parah sing bisa dumadi saben 500 taun ing Istanbul, lan bisa diladeni kanthi perawatan kanthi perawatan rawat cilik ing lindhu sing abot banget, umume kedadeyan saben 2 taun. "

Gelombang tsunami uga dianggep

Turhan negesake yen Terowongan Marmaray dirancang kanggo kaku banget babagan pertahanan gempa amarga dadi trowongan jero banyu sing paling jero sing wis dibangun ing jagad iki lan uga cedhak karo garis kesalahan geologi sing aktif.

Nerangake yen trowongan kasebut dibangun kanthi tujuan uwal saka gempa gedhene 7,5 gedhene kanthi resiko keamanan nul, kerugian fungsi minimal, watik ing torowongan lan sendi sing srengenge, Cahit Turhan ujar:

"Sendi gempa fleksibel digawe ing saben titik persimpangan ing antarane segmen ing terowong tabung supaya bisa nyilikake transfer beban lan sacara seismically ngasingake loro struktur kasebut. Sistem peringatan awal diadegake ing Marmaray kanggo nyegah kreta ing njaba trowongan, terowongan ing njaba trowongan ora mlebu ing kene sajrone gempa lan sawise gempa kasebut, lan kanggo njamin para insider ditarik menyang papan sing aman. Struktur mlebu ing stasiun ditambah 1,5 meter nglawan ombak tsunami. "

Nyebut keamanan lan ketegaran mesthi prioritas ing kabeh proyek sing ditindakake miturut koordinasi Menteri, Menteri Turhan ujar, "Kabeh 'proyek mega' kayata 15 Juli Syahid lan Fatih Sultan Mehmet jembatan, terowong Eurasia lan Marmaray tahan karo angin gedhe uga gempa." ngandika.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar