Derbent bakal dadi resort ski sing penting jalaran sepur kanthi kacepetan dhuwur

Thanks kanggo Sepur kanthi kacepetan dhuwur, Derbent bakal dadi pusat ski penting.
Thanks kanggo Sepur kanthi kacepetan dhuwur, Derbent bakal dadi pusat ski penting.

Menteri Kebudayaan lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy, Gubernur Konya Cüneyit Orhan Toprak, AK Partai Konya Wakil Gülay Samancı lan Selman Özboyacı, Walikota Konya Metropolitan Uğur İbrahim Altay lan Ketua Anggota Konya Konya Hasan Angı, nganakake pemeriksaan ing wilayah ski ing Derbent Aladağ. Menteri Ersoy ujar, "Derbent minangka wilayah sing cukup beruntung amarga sambungan kereta api kacepetan Konya. Iki duwe potensial kanggo njupuk para pemain ski lan turis banget saka wilayah metropolitan. Derbent bakal dadi resort ski sing apik ing mangsa ngarep. "


Sawise nyatakake "Budaya lan Pelancongan Pariwisata lan Wilayah Pembangunan" kanthi persetujuan Presiden Recep Tayyip Erdoğan, upaya terus dadi wilayah olahraga musim dingin lan nggawa menyang pariwisata.

Ing konteks iki, Menteri Budaya lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy; Gubernur Konya Cüneyit Orhan Toprak, Wakil AK Partai Konya Gülay Samancı lan Selman Özboyacı, bebarengan karo Walikota Konya Metropolitan Uğur İbrahim Altay, Walikota AK Partai Konya Hasan Angı lan Walikota Derbent Hüseyin Ayten nganakake pemeriksaan ing wilayah ski Aladağ.

KITA BISA GAMPANG TARI ING TARI

Ngandika yen wis miwiti sinau kanggo ngowahi wilayah ski Derbent Aladağ dadi pusat ski, Menteri Ersoy ujar, "Sampeyan kudu ngetrenake kabeh sajrone musim. Ana laporan sing kudu disiapake miturut mobilitas weteng. Sawise laporan kasebut rampung, kita bakal bali kaya April. Kita bakal weruh persis apa jinis proyek sing bisa kita lakokake ing kene. Derbent minangka wilayah bertuah amarga sambungan Sepur kanthi kecepatan kanthi koneksen. Iki bisa panganan kanthi gampang, utamane saka pasar domestik. Nalika Istanbul lan Ankara, uga sambungan kréta kanthi laju İzmir wis rampung, nduweni potensi njupuk para pemain ski lan turis banget saka kabeh kutha metropolitan. Yen laporan sing dikarepake bakal metu kaya sing dikarepake, aku ngarep-arep bakal katon. Derbent bakal dadi resort ski sing apik ing mangsa ngarep. "

PRESIDEN ING JAWA ING NGANGGAL kanggo MENTERI ERSOY

Walikota Konya Metropolitan Uğur İbrahim Altay matur nuwun marang Menteri Ersoy ing proyek Konya lan dheweke kepengin banget marang Konya, utamane babagan masalah Derbent Aladağ dadi pusat ski. Konya yen Konya nduwe potensi pariwisata sing penting karo kabupaten kasebut, Walikota Altay ujar manawa makarya karo Kamentrian Budaya lan Pariwisata kanggo nggayuh proyek penting supaya bisa entuk pangisi pariwisata.

PROJEK KONYA ING NGEDAH

Sasampunipun diteliti Derbent Aladağ, Menteri Ersoy ngrembug babagan proyek Konya karo Gubernur Konya Cüneyit Orhan Toprak, Wakil AK Partai Konya Selman Özboyacı, Walikota Metropolitan Uğur İbrahim Altay lan Ketua Partai AK Konya Hasan Angı ing Pusat Budaya Mvopolitan Perbandaran Mvopolitan.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar