Tim Bal-balan Metro Istanbul Nampa Penghargaan

Tim bal-balan istanbul metro tuku penghargaan
Tim bal-balan istanbul metro tuku penghargaan

Tim Sepak Bola Metro Istanbul menang hadiah nomer telu ing turnamen bal-balan sing disusun ing ruang lingkup Festival Olahraga Perbandaran Metropolitan Istanbul.


Tim Sepak Bola Metro Istanbul dianugerahi hadiah kaping 37 ing turnamen bal-balan sing disusun ing ruang lingkup Festival Olahraga Nasional Piala Istanabul Metropolitan kaping 3.

Upacara penghargaan kasebut dianakake ing Kamenangan Rapat Gembungan Esenler Kampus kanggo Tim Bola Sepak Metro Istanbul, sing ngrampungake kaping telune ing turnamen ing ngendi 72 tim sing dumadi saka kotamadya kabupaten lan perusahaan afiliasi sing saingan. Wakil Pengurus Umum Metro Istanbul Ufuk Yalçın lan Manajer Urusan Administrasi İlyas Afan Özaydın ngaturake penghargaan kanggo tim kasebut lan ngaturake salam kanggo sukses.

Ing tim bal-balan ing Metro Istanbul; Ahmet Erdoğmuş, Anıl Parlakçı, Atilla Karyağdı, Ayhan Koyun, Halil Tirgil, Kemal Ercan, Muhammet Ozlu, Murat Yildirim, Mustafa Sur, Oguzhan Gadgets, Rudvan Mutlu, Salim Akcay, Yavuzkan Yavuz, Zekeriya Kar lan Perwira Cevat YIL.

Tim bal-balan istanbul metro tuku penghargaan
Tim bal-balan istanbul metro tuku penghargaan


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar