Pratandha Protocol Hubungane Travel dening Sepur kanggo siswa Erasmus mlebu ing Turki

Train mahasiswa Erasmus teka kanggo Turkey mlebu protokol hubungane trip
Train mahasiswa Erasmus teka kanggo Turkey mlebu protokol hubungane trip

Manajer Umum TCDD Tasimacilik Kamuran Yazıcı lan Réktor Universitas Ankara. Dr. Erkan İbiş mlebu protokol babagan perjalanan sepur siswa ERASMUS ing Direktorat Umum TCDD tanggal 21 Januari.


Tujuane kanggo nyengkuyung siswa asing sing bakal lelungan nganggo protokol kanggo lelungan karo Timur, Wisata Wétan, Kidul-Kurtalan lan Van Lake Expresses ing ruang lingkup "Contest Fotografi Fotografi Internasional".

'' Sampeyan bakal nyumbang kanggo promosi kaendahan alam lan budaya negara ''

Ing wicara kang sadurunge Erasmus Program teken printer lan Turki Overseas lan relatif Komunikasi Direktorat (MDO) Turkey siswa mlebu minangka Beasiswa supaya kanggo ningkataké budaya saka negara kita thanks kanggo kerjasama karo Ankara University punika langkah becik, ngandika. Printer: ''. Project, uga mahasiswa kanggo bantuan mau ngganti menyang negara Turki bakal kontribusi kanggo promosi kaendahan alam lan budaya '' Ngandika.

"Kontribusi Penting kanggo Pariwisata Pendidikan"

Rektor nyatakake yen Railway Turki minangka lembaga sing padha karo Republik. Dr. Erkan Ibis supaya kontribusi wigati Turki menyang internasionalisasi pendidikan lan pariwisata, kang ditambahake sing iku langkah penting kanggo siswa internasional madhep expulsion. Cathetan: '' TCDD Tasimacilik mbisakake siswa kasebut ngerti budaya lan tradhisi negara kita. Nalika para siswa aplikasi, prioritas bakal diwenehake marang protokol kasebut. "



Panelusuran News Railway

1 Komentar

  1. Srdačan pozdrav svima koji čitaju ovu poruku. Ovdje sam uga bisa stvari ğrtvama prevare ing zajmom. Bio sam zatečen nakon što sam pročitao oglas za zajam, rampungšao sam naprijed uga ngubungi kontak takozvanog zajmodavca i bio sam prevaren. Jako sam sretan što sam upoznao svog college koji mi je pokazao brz i jednostavan način za kmaštenje zajma od pouzdanog trampil koji ima kreditnu tvrtku u Sjedinjenim Državama, Sjevernoj Americi. Miturut spomenute tvrtke je (WEST LAKE FINANCE HOME) Dajem opipljivo svjedočanstvo na svim društvenim medijima, jer sam joj obećao da ću reći cijelom svijetu da postoji iskrena i povjerljiva dostojna žena. Sampeyan kudu milih 2% kamati lan znam da će svaki razuman čovjek kutu zainteresiran. Aku dadi wong sing ora duwe kredit, yen sampeyan bakal duwe strasi, nanging aku uga wis nesu. Hubungi Anggota alamat email: Aku westlakefinancehome@gmail.co Tampilan Whatsapp: + 16014560144

komentar