Konstruksi Overpass ing Ulukışla Boğazköprü Line

Overpass dalan gedhe ing garis Malatya cetinkaya, asil empuk
Overpass dalan gedhe ing garis Malatya cetinkaya, asil empuk

Ulukışla Boğazköprü Line Km: Overpass ing 58 + 360 Hasil Tender


Direktorat Jasa Wilayah Pembelian Wilayah Railway Enterprise nomer 2 (TCDD) Turki dianugerahi tender kanggo Konstruksi Overpass ing Ulukışla Boğazköprü Line Km: 2019 + 688316 kanthi nilai watesan 10.459.381,16/15.820.430,31 KIK lan nilai watesan 58 TL lan rega kira-kira 360 TL. 60 perusahaan ngirim tawaran lan HAKAN KARABULUT - Konstrukasi KARABULUT gabungan usaha menang tender kanthi tawaran 10.464.546,19. 9 perusahaan sing melu tender sing diajukake miturut watesan watesan.

Tanduran tender kalebu 49315,25 m3 Dikiatake Tembok sing Diisi maneh (Kalebu Pengangkutan), Ø 413,39 - Ø 14 mm Beku Baja Ribsi lan Karyane (Kalebu Pengangkutan) lan Pakaryan Liyane 32 Tan saka konkrit sing diluncurake. Suwene pakaryan yaiku 350 (telung atus seket) tanggalan saka pangiriman panggonan.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar