Pembaruan saka Van Pier Kiri Line Roads

Van pier kiwa dalan dalan anyar kanggo ngasilake asil tender
Van pier kiwa dalan dalan anyar kanggo ngasilake asil tender

Pembaruan saka Van Pier Kiri Line Roads


5 perusahaan wis ngirim tawaran menyang Tata Langsung Pembaruan Dalan Langsung ing Tier Line Reft of Manajemen Turki Railway State 2019th District (TCDD) karo TRA 676913. MİRZE MEHMET POLAT menang tender kanthi tawaran 4.346.086,38 TL. 6.390.632,47 perusahaan sing melu tender sing diajukake miturut watesan watesan.

Tandhang kasebut nyakup 4 potongan gunting kanthi 60 kliwat konkrit E1, watu sing ora siap karo watu quarry, pasokan balast lan lay, tundha konkrit B70 lan tuku ril 60 lan E1. Suwene pakaryan yaiku 180 dina (wolung atus wolung) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar