Jaminan Pass Kanggo Jambatan Yavuz Sultan Selim Ora Ditampa maneh

Yavuz Sultan ora tetep njamin jembatan Selim.
Yavuz Sultan ora tetep njamin jembatan Selim.

Ing separo kapindho 2019, jumlah sing kudu dibayar menyang ICA dening operator IC İçtaş İnşaat - konsorsium Astaldi, kanthi jaminan, ditemtokake utamane, amarga jumlah kendharaan sing diunjungi saka Jambatan Yavuz Sultan Selim durung lulus. Ing minggu pungkasan wulan, pambayaran kira-kira 1.6 milyar TL (pangowahan cilik bisa uga) bakal ditindakake. ICA mbayar 1 milyar 450 yuta TL kanggo separo taun pertama.


Minangka kendharaan kendaraan sing diramalake ora ngliwati Jambatan Yavuz Sultan Selim ing separo kapindho 2019, jumlah sing kudu dibayar menyang ICA dening operator IC İçtaş İnşaat-Astaldi konsorsium kanthi jaminan dijaluk.

Miturut pawarta Olcay Aydilek saka Habertürk; Pembayaran kira-kira 1.6 milyar TL bakal ditindakake menyang konsorsium ing minggu pungkasan saben wulan. ICA mbayar TL 1 milyar 450 yuta kanggo separo taun pertama. Yavuz Sultan Selim-Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge lan Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway, Eurasia Tunnel dibangun dening sektor swasta kanthi model mbangun-transfer-transfer (BOT). Ing proyek kasebut, biaya transisi kendharaan ditemtokake ing mata uang manca. Negara kasebut wis njamin sawetara kendaraan pindah menyang proyek kasebut. Yen transisi kendharaan ana ing ngisor watesan babar pisan, negara kasebut mbayari.

TEMPOH KAYU

IC İçtaş İnşaat-Astaldi konsortium ICA ngoperasikake Yavuz Sultan Selim Bridge lan Northern Ring Motorway. ICA aplikasi menyang Kementerian transportasi sawise kenaikan angka dolar ing wulan Agustus 2018. Tuding saka volatilitas kurs, dheweke takon babagan cara ngitung pembayaran sing diwenehake miturut garansi. Dheweke nuntut yen kurs tanggal Januari kanggo separo taun pisanan lan tingkat dolar kanggo separo kaloro adhedhasar. Panjaluk kasebut ditemokake 'cocog'. Sadurunge, tarif dolar Januari taun sing relevan dijupuk minangka pambayaran lan pambayaran sing digawe digawe sak suwene ing wulan April taun ngarep.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar