Badan Pengembangan Marmara Kidul Bakal Recruit Staff

agensi pangembangan marmara kidul bakal nyewa staf
agensi pangembangan marmara kidul bakal nyewa staf

TC Güney Marmara Development Agency (GMKA) minangka agensi pangembangan regional sing diadegaké ing TR22 Tingkat 2 Wilayah (Balıkesir, Çanakkale); Markas kantor kasebut ing Balıkesir. Sesuai karo katentuan saka "Pratelan Presiden babagan Organisasi Institusi lan Organisasi Afiliasi sing Digandhengake kanggo Menteri Nomer 4 lan Organisasi Institusi lan Organisasi Liyane" lan "Peraturan Keperluan Badan Pembangunan"; Kanggo mbukak ing TR 200 Tingkat 22 Wilayah (Balıkesir lan Çanakkale); Sukarelawan kanggo ngladeni pangembangan wilayah lan negarane, mbukak komunikasi lan kemampuan mikir dhiri, analitis lan strategis, adaptasi kanggo ngganti kahanan kerja, duwe hubungan manungsa sing kuat, ekspresi lan keterampilan komunikasi, keterampilan organisasi lan manajemen, ing saben unit sing bakal ditugasake lan saben Nglakoni kegiatan audit internal kanthi sistematis lan disiplin sesuai karo standar internasional lan standar audit internal publik, kanthi 2 (telung) Personalis Spesialis sing nduweni kemampuan nggunakake lan aplikasi sistem informasi / peralatan sing dibutuhake dening umur, sing bakal nampa nindakake tugas tanpa syarat ing rong propinsi. 3 (siji) auditor internal bakal direkrut kanggo netepake apa sumber daya bisa adhedhasar ekonomi, efektifitas lan efisiensi kanggo nambah nilai lan nambah, menehi jaminan, objektif sing mandhiri, menehi konsultasi lan tuntunan. tr.


Pusat Badan Pengembangan Marmara Kidul yaiku Balıkesir, lan wilayah kegiatan Badan kasebut yaiku propinsi Balıkesir lan Çanakkale.
mbentuk. Mula, wong-wong sing sukses ing ujian bakal kerja ing salah sawijining propinsi kasebut, ing provinsi sing dianggep cocog karo Badan. (Juruaudit internal bakal ditugasake ing provinsi Balıkesir ing endi kantor pusat Badan.)

TEMPOH APLIKASI: sinavbasvuru.sanayi.gov.t punika
HARI APLIKASI APLIKASI: 07/02/2020 - 21/02/2020
METODE EXAM: Ujian lisan
PENTADBIRAN KABUPATEN UNTUK Ujian ING 28/02/2020
TEMPOH PEPERIKSAAN: Badan Pangembangan Güney Marmara Paşaalan
Mah. A.Gaffar Okkan Cad. No: 28/1
Frame / BALIKESÝR

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar