Badan pangembangan Western Western Bakal Recruit Staff

agensi pangembangan mediteratri kulon
agensi pangembangan mediteratri kulon

Badan Pembangunan Wilayah Western, Agensi Pembangunan diterbitake ing Warta resmi tanggal 15 Mei 2018 lan cacahe 30479, kanthi Keputusan Presiden Nomer 4 babagan Organisasi Gabungan, Institusi lan Hubungan Berkaitan, lan Organisasi lan Institusi liyane lan Organisasi sing diterbitake ing Gazette resmi Nomor 29 tanggal 2019 Juli 30788. Ing kerangka panentu Regulasi Personel; Gunggunge 1 (sepuluh) personel bakal digunakake kanggo 7 (siji) Auditor Internal, 2 (pitung) Personalis Spesialis, 10 (loro) Dhukungan personel Dhukungan.


Pusat Badan Pangembangan Western Western yaiku Isparta lan area kegiatan Badan kasebut yaiku provinsi Isparta, Antalya lan Burdur. Pramila, calon-calon sing sukses ing ujian kasebut dianggep wis ditampa lan komitmen bisa mlaku ing salah sawijining propinsi kasebut sing dianggep Agensi cocog.

Tanggal Ad 20 Januari 2020
Tanggal Aplikasi 10 Februari 2020 - 21 Februari 2020
Jinis Ujian Verbal (wawancara)
Pengumuman Tanggal Calon Dipilih Ujian Lisan 28 Februari 2020
Tanggal Wawancara 16-17-18 Maret 2020
Alamat Aplikasi The sinavbasvur. industri. gov.t punika
Lokasi Ujian Sekretariat Badan Pembangunan Wilayah Western Western Çünür Mah. 102. Kampus Ekonomi Cadde A2 Blok No: 185-B 32200 Merkez / ISPARTA

PÈNGET: Aplikasi diwiwiti tanggal 10 Februari 2020, tanggal pungkasan yaiku 21 Nganti 2020 ing Februari 23.59 sinavbasvuru.sanayi.gov.t punika Bakal digawe liwat link aplikasi saka Western Development Agency Agency ing alamat kasebut.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar