Erciyes Melu 53 Ewonan Pengunjung saka 90 kutha

erciyes nglipur sewu pengunjung saka kutha ing akhir minggu
erciyes nglipur sewu pengunjung saka kutha ing akhir minggu

pariwisata Erciyes Winter ing Turki kapal penggedhe akhir minggu saka 53 ewu pengunjung saka 90 provinsi sak Turki kang nglipur. Jumlah pengunjung sing paling dhuwur ing Erciyes saka njaba kutha diwujudake saka Istanbul, Ankara, Antalya lan Adana.


Alpine iring gunung ing standar, infrastruktur API lan longgar, fasilitas mechanical, paling anyar teknologi, akomodasi lan transportasi fasilitas mundak saben taun karo liyane kapentingan ing Turki kang Erciyes siji sing paling berkembang ski resort anjog ing Eropah.

Turkey utamané sak Istanbul, Izmir minangka pesawat siji-jam liwat udhara; Ankara, Adana, Mersin, Hatay, Mersin, Konya, Nevsehir, Nigde, Sivas, Aksaray, Kirsehir, Gaziantep, utamane ing provinsi tetangga ing endi transportasi dalan cekak, utamane saka kutha-kutha kita lan saka saindenging negara milih Erciyes.

Erciyes, sing dibanjiri warga lokal lan wong asing saben akhir minggu, uga kebak akhir minggu iki. Ing taman mobil umum sing nduwe 1500 kendaraan ing Istanbul, Ankara, Antalya, Adana, Konya, Mersin, Hatay, Gazi Antep, Kahraman Maras, kalebu Aydin, Balikesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Canakkale, Corum, Denizli, Edirne, Erzurum, Sakarya, Tekirdag nganti tekan kendharaan saka 53 propinsi narik kawigatosan.

Dene 45 persen kendharaan ing gunung kasebut saka pusat kutha Kayseri, 55% saka njaba kutha. Miturut data sing dipikolehi asil ngetung 1500 kendaraan saka Erciyes, ditemtokake manawa 250 kendharaan sing teka saka njaba kutha kasebut saka Istanbul. Ankara minangka nomer loro kanthi 203 kendaraan lan Adana nomer telu karo 113 kendharaan. Antalya 53, Nevsehir 47, Mersin 44, Konya 33, Aksaray 28, Nevsehir 25, Nigde Erciyes nemokake 20 kendharaan. Saklawasé saben dina Minggu ing Erciyes, ana sirkulasi lalu lintas udakara udakara 10.000 kendharaan sing kalebu mobil, van wisata lan bis wisata. Ewonan juru liburan saka Kayseri lan propinsi liyane seneng-seneng ing olahraga ski kanthi tingkat kesulitan sing beda-beda, uga ski.

Pusat Ski Erciyes, sing wis dadi pusat internasional kanthi layanan sing ditawakake, dikarepake turis lokal uga turis manca saka macem-macem negara. Ana penerbangan langsung saka Kayseri, Rusia, Ukraine, Belarus lan Polandia menyang Kayseri saben minggu. Saliyane penerbangan langsung menyang Erciyes, penerbangan sing dijadwal saka macem-macem negara ing saindenging jagad, jumlah turis manca ski ing Erciyes saya mundhak saben taun karo kulawargane, kanca lan klompok saka Jerman, Italia, Amerika, Inggris, Korea, Malaysia lan Prancis.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar