Boğaçay 38 Tugboat Diluncurake karo Upacara

trailer bogacay dilebokake menyang layanan
trailer bogacay dilebokake menyang layanan

Menteri Turhan, ing wicara kasebut ing upacara komando tugboat kanthi sistem propulsion maju sing digawe dening Sanmar Shipyard, ujar manawa ana sawijining kegiatan lapangan kapal sing macet meh ing Tuzla, lan pengiriman Turki bakal saya suwe.


karya sing kanggo revive sektor maritim Turhan diterangno sing padha ketemu titik apik ing dina iki, "Turkey, bangsa Turki, kita duwe kabeh jinis support kanggo Folks fungsi elinga nelayan. Minangka Kamentrian segara, kita wis nate nglakokake apa wae sing dibutuhake kanggo ngresiki dalan para pelaut. Kita wis ngerti inisiatif lan kabijakan sing penting banget. Kita wis nggawe tata cara kanggo nggayuh sektor swasta. Kita wis nggawa kapal menyang dhaptar putih, yaiku, ing liga super kanthi audit lan praktik sing wis kita temoni. Kanggo nuduhake beban kanggo para pelaut, kita ngetrapake aplikasi bahan bakar gratis SCT. Wiwit taun 2004, rata-rata taunan 496 yuta pound kanggo sektor kasebut, kita kasedhiya meh 8 milyar pon. Jumlah port internasional kita tambah saka 152 nganti 181. Jumlah marinas kita tambah saka 41 nganti 62, lan kapasitas moachasi yacht kita tambah saka 8 nganti 500. Armada militer Turki sing diduwure luwih saka kaping 19 dibandhingake taun 2003 lan tekan 3 yuta DWT saka 8,9 yuta DWT. Armada Turki kaping 28,6 sing diduweni nomer 19 ing donya saiki. Kanthi nguatake peran negara kita ing transportasi maritim dunia, pengendalian konten saya mundhak 15 kaping nganti tekan 5 yuta TEU. The total momotan nangani ana 11 yuta ton lan 190 yuta ton. "

"Dina iki kita minangka salah sawijining negara sing unggul ing industri pambangunan kapal donya"

Turhan nyatakake ana pangembangan revolusi ing industri pambangunan kapal lan minangka area kegiatan strategis kanthi produk nilai tambah dhuwur. Sifat tenaga kerja saka industri pambangunan kapal lan kegiatan sing akeh uga bisa nambah tenaga kerja. Untunge, dina iki minangka salah sawijining negara sing unggul ing industri pambangunan kapal donya. Ing, peran kapal-kapal kita kanggo nutupi kabeh pantai saka Tuzla, ing ngendi macet kasebut, nduweni peran utama. Sajrone pirang-pirang taun, investasi sing digawe dening negara kita lan dhukungan desain saya suwe, istilah pajeg kapal-kapal kasebut mundhak dadi 49 taun, pambukaan investasi, pamrentah mbayar sewu sewu tinimbang kanggo mbayar mbayar, mbusak obligasi pambayaran ecrimisil, kapal menyang ngarep kredit. lan persetujuan laporan EIA lan rencana pangembangan kapal kita. "

Turhan ngandhakake, industri gaweyan Turki wis dadi sektor penting sing bisa mbangun kapal sensitif lingkungan kanthi nggunakake teknologi paling anyar lan 81 kapal sing pantes dihargai.

Menehi negesake manawa R&D lan inovasi kudu dikembangake supaya bisa ucapake ing pasar jagad, Turhan ujar, biri Salah sawijining conto sing paling apik kanggo karya iki yaiku BOĞAÇAY 38 Hybrid Tugboat.

Ing antarane fitur teknologi tug liyane, penting banget yen nduwe AVD pertama ing donya, sistem propulsion variabel maju. Sukses Sanmar mesthi ora sengaja. Sanmar minangka pionir ing jagad sing ngedalaken gas pertembungan alam pisanan lan banjur tugboat otonomi pertama. Dina iki, tuna hibrida hidrolik pertama kanggo mbangun liyane ing jeneng negara lan sektor kita dadi kebanggaan ing kahanan kasebut.

Tumpangan Hydraulic Hibrid pertama rit ing Donya kanthi teknologi Advanced Variable Drive

Tugboat sing dibangun ing Kapal Altınova Sanmar dibangun kanthi nggabungake teknologi Advanced Variable Drive menyang tugboat.

Inovasi iki, dikembangake kanthi Caterpillar Propulsion, bakal entuk emisi sing luwih murah lan konsumsi bahan bakar sing luwih murah. Titik kasebut, diklasifikasikake karo ABS lan bakal menehi gelombang gendera Turki, diprodhuksi kanthi modelisasi kanthi komputerisasi.

BOĞAÇAY, sing dawane udakara 24 meter, nduweni daya tarik 70 ton lan nduwe sistem propeller sing bisa muter ngubengi sumbu dhewe, nduweni kapasitas padhet api 2 ton per jam.

Ali Gürün, Wakil Ketua Dewan Sanmar, nyatakake yen BOĞAÇAY 38 bakal diekspor menyang Mexico.

Menteri Turhan ngunjungi kapal

Turhan, Sanmar Shipyard dening sistem propulsion tingkat majeng sawise upacara petugas komando tug ing Shinyard Altinova Besiktas, Hat-San Shipyard lan Industri Usahawan Shipyard Altinova Inc. dilaporake babagan karya sing wis ditindakake.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar