Palandöken Festival mili menyang Olahraga Enthusiasts

festival palandoken narik para penggemar olahraga
festival palandoken narik para penggemar olahraga

Festival Palandöken, sing dikelola dening Perbandaran Metropolitan Erzurum ing Pusat Ski Palandöken, dibanjiri para penggemar olahraga.


Pendakian es artifis, ski muter, patung es lan akeh kegiatan liyane ing evaluasi festival kasebut, kalebu Walikota Erzurum Munisipal Metropolitan Mehmet Sekmen, "kebak kegiatan warna-warni kebak saben liyane kanthi festival pariwisata musim dingin lan olahraga musim dingin ing angin," ujare. 5-10 Yen dheweke ujar manawa kejuaraan ski utawa gunung ski bakal dianakake ing Palandöken nganti XNUMX-XNUMX taun kepungkur, ora ana sing percaya. Amarga nalika teka ing Palandöken, ski teka ing pikiran, wektu Başkan ujar Presiden Sekmen.

Pal Kita wis entuk identitas lan kualitas kaya ngono ing Palandöken ing 6 taun kepungkur wiwit njupuk kantor; Nalika wis tekan Palandöken, malah sumber adrenalin wiwit ora kelingan. Amarga kita nggawa visi anyar kanggo pariwisata musim sejuk ing Erzurum; kita ora mung pariwisata musim salju sing diwatesi kanggo olahraga ski nanging uga nggabungake karo olahraga musim dingin. Nyatane, karo organisasi nasional lan internasional sing kita tuan rumah ing Erzurum, kita nggawe kesadaran umum Palandöken lan Erzurum. Amarga faktor utama pariwisata yaiku pesona lan pujian kanggo Palandöken. Ana lingkungan ing Palandöken sing menehi kesempatan kanggo olahraga alam lan adrenalin, lan kita bakal ngilangi potensial iki kanthi tundha Allah. Nalika nggawe target '1 yuta turis' ing ngarep Erzurum; kita ngevaluasi potensial kasebut. We terus maju karo langkah tenan menyang goal iki. "Kangge, pendaki profesional, dibangun ing Palandöken Ski lan Turki wall climbing es damelan kaping pisanan digawe penting ing Park Ice.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar